Har du oplevet, at huset ikke længere spiller, som det plejer at gøre? Det begynder faktisk at trænge til en kærlig hånd. Du skal til at smide nogle penge efter din bolig, så den holder sig i god stand.

Det kunne være, du skulle anskaffe dig en ny seng, male værelserne eller få fjernet en væg?

Der er store projekter, som koster penge, og de mindre projekter, som du kan finansiere på billigere måder. Det kunne være ved at prøve det der gør-det-selv. Det kan være en god måde at gøre det på, hvis man ønsker at spare nogle penge.

Har du nogle ekstra penge på lommen?

Hvis du kan slippe for at gøre det selv, så gør det!

Gider du virkelig stå og hamre en væg ned? Gider du lave en speciallavet seng til dig selv? Og tør du betro dig selv eller dine nærmeste med tungt, hårdt og skadeligt værktøj?

Hvis du ikke gør det, så glem alt om at gøre det selv. Tag i stedet et kig på Madrassnedkeren og se, hvad de kan hjælpe dig med. Tag kontakt til en tømrer eller en murer, hvis du skal have lavet noget større i huset. Ring til en maler, hvis du skal have lavet et godt malerjob i din bolig. Det kunne jo være, de fandt på noget pænere eller federe end en hvid væg, der er halvdårlig malet.

Hvis har penge, kan du få, har du ingen, må du gå.

Gør det billigt og nemt

Sådan er det dog ikke altid helt. Få der jo den mulighed, at du kan gøre det selv.

Der er jo en mulighed for, at du kan finde noget billigt på en genbrug, at du kender en, der kender en. De bedste løsninger kommer ikke altid ved, at du bestiller dig fra arbejdet og overlader ansvaret til nogle andre. Sådan er det i visse tilfælde, men bestemt ikke alle. Det kunne jo være, du selv kunne plante bedene ude i haven. Du selv kan lave kasser i gården, I kan bruge til at plante tomater, persille og basilikum. Der er et hav af muligheder, så udnyt dem. En altankasse kan du i hvert fald godt smække sammen selv. Det burde heller ikke være helt umuligt at skære hækken til og slå græsset ordentlig efter i kanterne, uden at du skal få en dyr gartner på besøg.

Gør dig sommerklar

Sommeren står ikke lige for døren, men med et par gode øjne og en stærk vilje, kan du allerede begynde at snuse lidt til den. Sommeren, hvor vi kan komme ud i de fri uden at være helt så bange for menneskene, vi møder. Sommeren, hvor have spirer, og du kan invitere dine venner hjem til en grillaften uden at frygte for antallet, der møder op. Den sommer er vi alle sammen klar på. Så gør dit hus og din have klar til at gæster, voksne, børn kommer hoppende, larmende på i din bolig. Gør klar til en flot spirende sommer, til et dejligt lyst hus med en hel ny belysning. Gør dig sommerklar.

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar