Har du mange udendørs lamper og er du træt af den store elregning det medføre? Så bliv klogere her, på hvordan du kan få gratis lys udendørs på din grund. Uanset om du har mange eller få udendørs lamper, er det altid rart at finde steder hvor man kan spare penge og det kan du her.

Solceller i dine udendørs lamper

Du kender nok til de solceller man kan vælge at sætte på sit tag, så de kan forsyne huset med strøm indendørs. Den teknik er nu lavet i LED sollys også. Det betyder at disse udendørs lamper ikke behøver strøm. De hedder LED sollys og de køre på sollys og jo mere sollys de får, jo længere kan de lyse når det bliver mørkt. Lampen står og lader op i løbet af dagen og vil så begynde at lyse når det bliver mørt. Derfor er det en god ide, at placere lamperne på områder hvor de kan få mest muligt sol i løber af dagen. Endnu en fordel ved denne udendørs lampe er, at du slipper for at trække ledninger og strøm udendørs. Du sparer derfor en del elektrikerarbejde, ved at bruge denne lampe fremfor havebelysning på strøm. Klik her, hvis du vil blive klogere på de her smarte lamper.

Andre anvendelsesmåder

Denne lampe er lavet så smart, at den ikke udelukkende kun kan fungere som en havelampe. Du kan også tage den med, hvis du for eksempel skal på camping ferie og mangler en ekstra lampe i dit fortelt eller i din campingvogn. Her kan lampen stå i solen og lade op hele dagen og du kan så bruge den, når mørket falder på helt uden, at skulle anvende strøm. Det samme gælder hvis du skal på telttur i skoven. Her vil du slet ikke have mulighed for at anvende strøm. Derfor vil du være nød til at finde på alternative løsninger, der ikke skal bruges strøm og her vil LED sollyslampen være genial til formålet. Det samme gælder naturligvis hvis du skal ud at sejle eller på andre oplevelser, hvor du ikke kan være sikker på strømforsyning.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar