et hjem med meget plads og luft

Går du rundt med boligdrømme? Drømmer du om at finde det helt perfekte hus, der passer lige præcis til dig og dine behov, så er du en af mange danskere.

Måske står du overfor at skulle flytte, men desto mere du kigger, desto mere i tvivl bliver du. For hvad er egentlig din stil, og hvordan skal du kunne sætte dit eget præg på huset. Du synes måske ikke lige det passer til din stil, eller også bruger du den undskyldning, at kun en indretningsarkitekt ville kunne gøre noget ved dette hus. Overvejer du selv at bygge hus, så kan du få gode tips og råd her.

Faktisk kan du ved hjælp af nogle helt simple tricks, sætte dit helt eget præg, på dit kommende hus. Denne artikel kan dermed give dig flere muligheder og værktøjer til at indrette din næste bolig.

Gør det simpelt og skab mere plads

Det første du skal gøre er, at finde ud af hvilke ting der kan undværes. Find frem til de ting der fylder unødigt meget, eller som du føler tager for meget plads. Byt så disse ting ud med mere luftige og lysere møbler, og helst møbler der ikke går helt ned til gulvet, men har luft for neden.

Du behøver dog ikke altid udskifte det med et andet møbel, ofte så kan du åbne rummet utroligt meget op, ved at fjerne unødige kommoder, skuffearrangementer eller reoler.

Har du en skillevæg, så kan et smart trick være at skifte den ud med et glasparti – dette kan både give mere lys og få rummet til at se langt større ud.

Hemmeligheden ligger dermed i det simple, og når du først sætter dig dette for, så kan der åbne sig helt nye muligheder. Ofte kan vi smide langt mere ud end vi lige går og tror, ting som faktisk ingen betydning har for os, men som vi ikke kunne nænne at smide ud.

Du kan forhåbentlig se flere muligheder nu, for i virkeligheden handler det bare om at give sig tid og plads til at udfolde sig.

Et godt soveværelse med en god seng er vigtigt

Hvad end du er til en kontinentalseng, springmadras, eller en helt tredje slags seng, så bør soveværelset altid være prioriteret højt.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar