træpiller i varmt hjem

Mange danskere bor stadigvæk i hjem med brændeovn eller fjernvarme, men hvordan kombinerer man hyggen og varmen fra en brændeovn, samtidig med at man gør en indsats for klimaet?

Det er snart alment kendt, at de gammeldags brændeovne forurener og udleder en stor mængde Co2. Dette går hårdt udover klimaet, og dermed hårdt udover de kommende generationer. Der findes dog en løsning, der minder meget om en brændeovn og samtidig er Co2 neutral – nemlig et pillefyr eller en pilleovn.

Behold varmen og den hjemlige hygge

Et pillefyr eller pilleovn varmes op ved hjælp af de såkaldte træpiller. Det smarte ved træpiller er at de er 100 % Co2-neutrale, derudover kan der være mange penge at spare, ved at vælge træpiller, som den primære varmekilde i hjemmet. Oveni dette, så er der oftest gratis fragt på træpiller over hele landet, hvis man køber hele piller. Dermed er træpiller priser ikke særlig høje, og samtidig er de miljøvenlige.

Med denne løsning, bibeholder du dermed, den hjemlige hygge fra flammernes knitren, samtidig med at du passer på miljøet. Der er ikke noget, som at komme hjem en koldt vinterdag, og tænde op og sprede varme i hele huset. Læg så dertil lyden af træets knitren til, og du har indbegrebet af hygge og velvære.

Hvad er en træpille?

Hvad er det så helt nøjagtig at en træpille er? Træpiller er typisk fremstillet af fyr, gran og bøg. Det er savsmuld og træspåner, der bliver presset så hårdt sammen, at de bliver til piller.  Ved at bruge disse træsorter i stedet for gas eller olie, udledes langt mindre Co2.

Denne løsning er derfor rigtig smart at kigge på, hvis du skal have udskiftet din varmekilde i hjemmet, det kan f.eks. være din gamle brændeovn eller dit olie/gas fyr. Dermed lader du fremtiden flytte ind i hjemmet.

Nu du er ved at indrette et dejligt hjem, så vil vi virkelig anbefale at du også overvejer en god springmadras til din seng. God søvn er bare kanon vigtigt i et dejligt hjem.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar