Sponsoreret indhold

Stuen er der, hvor vi slapper af efter en lang og hård dag på arbejde eller studiet. Det er der, vi underholder vores gæster og hænger ud med familien, vennerne eller samboen. Det sidste, man ønsker, er en stue, der ikke er indbydende, men samtidig føler du måske, at det også er for meget forlangt, at man skal bruge tonsvis af penge på at udsmykke sin stue? Her følger nogle gode råd til, hvordan du, inden for et rimeligt budget, kan pifte din stue op.

Tips til en lækker stue, der ikke koster det hvide ud ad øjnene

Du kan starte med at tænke over, hvad du i forvejen har i din stue, og prøve at flytte om på det. Det er meget muligt, du i forvejen har nogle fine møbler, men måske er du bare utilfreds med deres placering. Prøv at eksperimentere med nogle nye arrangementer – det er en billig, nem og hurtig måde at føle, at man har fået en helt ny stue.

Hvis du skal ud at investere en smule, er genstande som terrarier eller akvarier et sikkert hit til at pifte stuen op. Du kan gøre din stue unik og innovativ ved at placere et af disse et synligt sted i din stue. Det er et relativt simpelt projekt, som tilføjer enormt meget stil til en stue. Du kan finde akvariedekorationer til enhver type akvarie via linket.

Tænk også i komplementære elementer til din stue. Se på, hvad du allerede ejer og er tilfreds med, og køb så nogle ting, der matcher i farven eller stilen. Lad dig ikke rive med, når du er ude at shoppe, men hav i stedet en plan for, hvad du leder efter, som altså passer ind i din stues stil.

En anden billig ting, du kan købe, som giver masser af spice til din stue, er spejle. Spejle har den nærmest magiske effekt, at de får stuen til at tage sig større ud via refleksionen. Samtidig gør de også bare vægge meget mere interessante.

Hvis du har mange bøger, kan du bruge dem på en masse forskellige måder til at pifte din stue op. Du kan vælge en bunke bøger i flotte farver eller lækkert materiale og placere dem strategisk i stuen som en dekoration. Det er perfekt til en lille hyggekrog, hvor man endda også kan begynde at læse i dem, hvis man får lyst.

Tilføj også gerne ure til din stue. Flotte ure kan nærmest erstatte et stykke kunst, når de hænger på væggene, samtidig med at de, ligesom spejle, gør bare vægge langt mere interessante. Hold øje med udsalg, outlets og gode tilbud, både når det gælder ure, men selvfølgelig også i forhold til alle de andre gode råd på listen.

Konklusion

Denne bunke gode råd skulle gerne kunne gøre din stue mere attraktiv og innovativ, hvis du vælger at følge dem. Husk som sagt at holde øje med gode tilbud og udsalg, brug hvad du allerede har og hav en plan for, hvad du vil købe, så løber regningen ikke op.

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar