Sponsoreret indhold

Vi går på det hver dag, og det er ikke altid, vi skænker det ret mange tanker. Dog spiller vores gulv en helt central rolle i vores bolig. Vores gulv fylder nemlig utroligt meget – både i antal kvadratmeter, men også i udtryk og stil. Selvom vi måske ikke tænker vildt meget over, hvordan vores gulve ser ud, er gulv noget af det første og mest markante, man ser, når man besøger et nyt hjem.

Derudover er vores gulve også helt afgørende for den oplevelse, vi har, når vi går rundt i et rum. Knirker det, giver det sig, er det blødt, er det meget hårdt, er det lunt, er det koldt eller noget helt syvende?

Har du de rette gulve?

Det er sjældent, at vi stiller os selv spørgsmålet om, hvorvidt vi har de rette gulve, for gulve er der ligesom bare. Typisk er det i forbindelse med renovation eller flytning, at man kigger på gulvene i sit hjem og vurderer, om de trænger til en udskiftning eller en opgradering. Hvis du er bosat i Smilets By, kan du for eksempel have interesse i at se nærmere på det smukke epoxy gulv Århus, ligesom epoxygulvet også er populært i alle andre dele af landet.

Dog er der sikkert mange, som kan få stor både æstetisk og komfortmæssig værdi ud af at få lavet nye gulve i deres hjem. I disse år er særligt de mere slidstærke, praktiske, men alligevel smukke gulve populære, og i mange hjem skifter man slidte, knirkende og sarte trægulve ud med mere moderne gulve – som for eksempel netop epoxy. Epoxygulve har nemlig en meget stor praktisk værdi, som er en fordel i mange danske hjem.

Hvad er det rette gulv for mig?

Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvilket gulv der er det rette i hvilket hjem. Ofte er det ikke en helt dum idé, at man tænker over praktik og funktionalitet, når man skal på jagt efter et nyt gulv. I nogle hjem er trægulvet helt uundværligt, men hvis man er en husstand med mindre børn og måske endda også husdyr, er trægulvet ikke altid en fordel. Der kan nemlig let komme både ridser, mærker og skrammer på et trægulv, ligesom der kan falde madrester, hundehår, skidt og snavs ned mellem eventuelle revner i gulvet.

I børnefamilier eller hjem med husdyr kan det derfor være en stor fordel med et mere slidstærkt beton- eller epoxygulv, som let kan vaskes af for nedfaldne madrester og beskidte hundepoter. På samme tid tager disse typer gulve heller ikke imod slid og ridser på samme måde som et trægulv.

Gulve er altså helt centrale, når det kommer til boligindretning og bolig generelt, selvom gulv for nogle kan være en af de mere kedelige ting, når man taler om indretning og det at skabe et hjem.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar