Hvis der er noget, der har været med til at sætte skub i dansk iværksætteri og danske start-ups over de sidste par år, må det siges at være Løvens Hule.

 

Tv-programmet er lavet med udgangspunkt i det amerikanske Shark Tank og britiske Dragons Den, og på dansk går det under navnet Løvens Hule, hvor håbefulde iværksættere kan pitche deres virksomheder eller idé med håbet om at få en investering med fra de fem løver.

 

Som start-up er det vigtigt at blive set og fundet. Markedsføring koster penge, men der findes også et gratis alternativ på Pressemeddelelse.dk, hvor små som store virksomheder kan indsende en pressemeddelelse + logo, og helt uden beregning kan få den publiceret.

 

Hører start-up’en til i servicebranchen, så findes der en god og prisvenlig markedsføringsmetode på ServiceNews.dk, hvor start-up’en kan udgive nyheder hele året rundt for under 5.000 kr.

Masser af virksomheder modtager investering

Der er jo mange flere virksomheder, der går tomhændet fra programmet, end der er forretninger, der rent faktisk får en investering med hjem. Men det bliver over en sæson alligevel til relativt mange start-ups eller veletablerede virksomheder, der kan gå hjem med en aftale om en investering.

 

Og det er ikke småpenge, de ender med at gå hjem med fra Løvens Hule. Flere gange er der blevet investeret flere millioner kroner i virksomhederne, som så til gengæld må afgive en procentdel af deres virksomhed til en eller flere af de fem løver, alt afhængig hvordan konstruktionen bliver lavet.

Giver håb til danskerne

Der er ingen tvivl om, at et program som Løvens Hule er med til at give noget håb til de danskere, der enten sidder med en idé, de gerne vil gå i gang med, eller som måske netop er startet med deres egen start-up, og som vil tage den op på et nyt niveau.

 

Det er nok også en af grundene til, at mange danskere ender med at se programmet uge efter uge, da det giver håb om, at man selv en dag kan være heldig at lave en start-up, der ender med at blive lige så succesfuld, som dem der får investeringer med fra Løvens Hule.

Få masser af inspiration til at lave din egen virksomhed

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med din egen start-up, kan du med fordel se Løvens Hule, da det kan give dig en masse inspiration til, hvad du selv kan komme i gang med. Det er det perfekte program at se for dig, der savner en masse gode råd til, hvad du skal tænke over, når du skal lave din egen virksomhed.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar