Mangler dit hjem et personligt touch eller bare lidt pynt, så der ikke ser så tomt ud? Og vil du gerne have, at udsmykningen i boligen er lidt anderledes end det klassiske, skandinaviske hjem? Så kan du her lade dig inspirere af forskellige ideer til, hvordan du kan pynte og udsmykke dit hjem på en anderledes måde.

DIY projekter, der gør dit hjem personligt

Der er intet som DIY og hjemmelavede projekter, der kan spice din bolig op og gøre den mere personlig. Du kan gå med mindre projekter såsom at lave en personlig billedvæg eller med større projekter såsom et hjemmelavet klinke- eller mosaikbord. Der er masser af muligheder og ligeledes masser af inspiration at finde på nettet. Så find kreativiteten frem og kast dig ud i lige netop det projekt, du ønsker.

Sørg for, at dit hjem bæger præg af dine interesser

Er du helt vild med cykler, vandpiber og shisha, musik eller noget helt andet, så er der rig mulighed for, at du på en naturlig måde kan bringe det ind i hjemmet, så ingen af dine gæster er i tvivl om, hvem du er, og hvad du godt kan lide at lave i fritiden. Hæng en flot cykel på væggen, udstil din yndlingsvandpibe som en del af udsmykningen eller pynt dit hjem med musikinstrumenter eller billeder af dine yndlingskunstnere – kun fantasien sætter grænser, når det kommer til at være kreativ med indretningen.

Bring naturen indenfor

Er du helt vild med natur og at tilbringe tid uden døre? Hvorfor så ikke bringe naturen med dig indenfor. Dette kan du gøre på mange måder. Du kan blandt andet plukke dine egne buketter, eller du kan hænge en troldegren i loftet, hvor du dermed har mulighed for at hænge lige netop det pynt i, der matcher din smag eller eksempelvis årstiden. Du kan også samle smukke muslingeskaller ved haven og udstille i et gennemsigtigt glas, som du eksempelvis kan udstille på den kommode i soveværelset, hvor du opbevarer dine varme uldsokker og dit undertøj.

Du kan selvfølgelig også vælge at købe en masse flotte planter, så du er sikker på at få noget grønt ind i hjemmet. Der findes et havaf muligheder, når det kommer til planter og blomster. Det gode er, at det er dig, der vælger, hvad du vil placere i dit hjem og ingen andre.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar