Hvis du skal finde en god gave til ham, hende eller måske dem der bor i hus, hvorfor så ikke give noget praktisk eller gavnligt til hverdagen som husejer?

Der findes mange gode gaveideer til husejere, som samtidig kan bruges til mange forskellige anledninger. Vi har fundet inspiration indenfor forskellige gaveideer der kan være velegnet både til indflyttergave, værtindegave eller andre anledninger.

Bliv inspireret med disse ideer der kommer både i den billige som dyre ende af gavebudgetter.

Noget flot til væggen

Noget alle har brug for, er noget til at pynte på væggene. Og hvorfor ikke give en kunstgave i form af plakater, litografier eller malerier. Indenfor denne kategori kan du finde gaveideer indenfor de fleste budgetter. Helt ligesom det kan være en ret personlig gave til dem, ham eller hende.

Find noget der passer til værelset, den store væg eller måske mindre malerier til at pryde i gangen. Du kan med fordel finde inspiration til kunst gaveideer på Gavekom.

En elkedel i gave

Ingen hjem uden en elkedel og hvorfor ikke en ny moderne, retro eller bare smart el-kedel. Her finder du også mange forskellige brands og priser, hvor prisen ofte starter ved omkring 200 kr. for den billigste model indenfor Philips, Bosch m.m. og opefter til flere tusinde kroner for amerikanske Kitchenaid, Smeg m.m.

Robotstøvsuger

En mere eksklusiv gaveide kan være en robotstøvsuger der klarer støvsugningen selv. Helt ligesom robotter er blevet udbredt til mange andre gøremål, hvor udover robotstøvsugere er robotplæneklippere nok de mest købte og brugte robotter til hjemmet – endnu.

Vaffeljern

Vaffeljernet der ofte gives til bryllup, sølvbryllup og andre anledninger, kan være den lidt anderledes gaveide til par der ikke har et vaffeljern i forvejen. Især hvis det er til husejere med små børn, som jo elsker at få serveret vafler og pandekager.

Service

Alle har brug for tallerkner, bestik eller glas. Og service er den klassiske gave til jul, fødselsdag, bryllup og andre anledninger, netop fordi det er noget praktisk og brugbart til alle ugens 7 dage. Her gælder det selvfølgelig om enten at give i det eksisterende service, eller hvis de lige er flyttet sammen og starter op med et nyt mærke indenfor de enkelte dele.

Georg Jensen

Det klassiske design fra George Jensen dækker over mange ting til husholdningen. Det kan være Georg Jensen dækservietter, service, billedrammer, ure, lysestager og det store udvalg af smykker. Find noget der falder i modtagernes smag og selvfølgelig ud fra der er behov for.

Find den rigtige gave

Det gælder selvfølgelig om at finde det rigtige. Her skal du kigge på, om det er til de ældre eller unge par. Nogen der har boet sammen i længere tid eller lige flyttet sammen. Måske til sommerhuset, hvor gaven selvfølgelig også afhænger af din relation til husejerne.

Hvis du søger de neutrale ting kan du give et frugttræ til haven eller måske en gavekurv der kan gives til alle anledninger eller personer uanset dit tilhørsforhold.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar