Er dig og din partner så heldige, at I venter jer jeres første eller andet barn. Så bruger du sikkert noget af denne ventetid på at klargøre og forberede det lille nye menneskes ankomst. Det kunne for eksempel være projekt børneværelse, som I er i fuld gang med.

Skab et dejligt første værelse

Selvom de små ikke helt forstår at et givent værelse i hjemmet er deres, så vælger mange forældre alligevel at indrette et børneværelse helt fra starten af. På den måde kan barnet gradvis bruge de ting, der er derinde, i takt med at det bliver ældre. Det gør også, at man har et sted, hvor man kan samle alle de ting, der tilhører barnet. Både det man selv har købt, og alt det man har fået i barselsgaver.

I starten har barnet måske ikke brug for så mange legesager, men nogle flotte farverige billeder eller wallstickers på væggene kan stadig være underholdende og spændende for barnet at ligge og kigge på. Det kan være alt fra abstrakte mønstre med flotte farver, men det kan også være forskellige søde dyr. Måske de så endda kan danne ramme for diverse godnathistorier. Det samme kan diverse uroer. De kan både være over deres seng og måske også en pusleplads. Husk desuden at investér i en ordentlig seng. Det er vigtigt med en god seng igennem hele livet, men i sær også  i staren af livet.

Derudover er der også nogle, som vælger at have puslepladsen inde på barnets værelse. Så har du masser af plads til alle de sager, du skal bruge til dit barn, og du kan have pusletasken stående ved siden af hele tiden. Det smarte ved at have det hele inde på børneværelset er, at det på den måde heller ikke tager for meget plads fra resten af ens hjem.

Færdiggør projektet, mens I har energien

Det er en god ide at få det meste af indretning af det nye børneværelse klaret inden barnets ankomst, da man sjældent har så meget tid og energi bagefter. Og hvis I ikke har ønsket at kende barnets køn inden fødslen, så kan I sagtens indrette et rigtig sødt børneværelse. Der er mange flotte farver at vælge imellem til væggene, og du kan fylde rummet med søde bamsedyr.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar