Hund i kurv

Det er kæmpe stort for en familie at forøge den med en hund for første gang. Der er mange nye ting, man skal forholde sig til, og mange ting man skal ændre, for at gøre oplevelsen så god for familien som muligt, men også så god for hunden som muligt.

Der er naturligvis stor forskel på, om det er en voksen hund, eller en hvalp man får, men der er nogle grundlæggende ting, som er vigtige at have styr på, inden man tager familiens nye bedste ven med hjem.

Her kan du læse mere om nogle af de små ændringer, man bør lave, hvis man gerne vil have en hund i huset. Se her.

Drikkeskål

Ændringer til haven

Som nævnt, er der en række ting, som er vigtige at have styr på, når man får hund for første gang. Dette gælder både inde i huset, men især også ude i haven.

Især hvis du skal have en hvalp, kan det være rigtig vigtigt med et hegn, der hegner haven ind. På den måde kan du sikkert og trygt lukke hunden ud i haven og lade den løbe og være aktiv, uden at du skal være bange for, at den løber ud på trafikerede veje og lignende.

Det er naturligvis også en rigtig god ide at købe nogle forskellige ting, som kan være med til at holde hunden aktiv, når den befinder sig udenfor.

Det kan være nogle forskellige bolde eller reb, som hunden kan lege med, både alene men også sammen med dig og din familie.

Nogle vælger også at købe en kurv, der kan holde til vind og vejr, og lade den stå udenfor. På den måde har hunden et sted, den kan lægge sig, når I sidder på terrassen og spiser aftensmad og griller.

Ændringer til huset

Der er også en række ting som du må have styr på inde i huset, inden I kommer hjem med jeres nye hund.

Hund udenfor hus

Det er vigtigt, at I giver hunden en sikker og tryg base, hvor den kan slappe helt af. Her er det vigtigt med en god hundekurv, der hverken er for lille eller for stor til hunden.

Mange familier vælger at have hundekurve i flere af husets rum, for at hunden altid kan være ved familiens side.

Der er mange, der glemmer dette men det er faktisk enormt vigtigt at have. Når man får en hund, uanset om den er stor eller lille, voksen eller ung, vil hunden have brug for hundefoder. Dette hundefoder kommer ofte i store sække, og det er vigtigt at have en god spand til foder, så foderet holder sig godt og lækkert til hunden, og så hele huset ikke lugter grimt af hundefoder.

Det er også utrolig vigtigt at sikre sig, at hunden har en god skål til vand og mad, som igen heller ikke er hverken for stor eller for lille. Man kan med fordel også lægge en lille plastikmåtte under skålene, hvis hunden skulle komme til at svine en smule, mens den spiser og drikker.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar