Er du vant til det store udlandseventyr, når sommeren står på sit højeste og du – ligesom mange andre danskere – sætter kurs mod lande, der bestemt ikke er Danmark, har Covid-19 været et knytnæveslag fra siden.

 

Men for rigtig mange danskere har det ligeledes været et år, hvor pengene er blevet sparet, tiden er brugt med familien og ikke hver for sig, og endnu flere uundværlige minder er blevet skabt. På afstand.

 

For du kan nemlig sagtens finde en masse fantastiske feriedestinationer, steder, oplevelser og omgivelser i vores eget lille danske land.

 

Det kan måske fungere som inspiration til ferien i det kommende år.

 

Herunder har vi lavet en gennemgang af forskellige ferieaktiviteter, der kan erstatte udlandsturen.

 

Cykelferie – en aktiv, sjov og lærerig måde at slappe af på

 

En cykelferie kan med fordel kombineres med flere forskellige aktiviteter. Du kan f.eks. planlægge en cykelrute, hvor du kommer op langs vestkysten og besøger adskillige seværdigheder og passerer overnatningssteder.

 

Det fantastiske ved en cykelferie er, at den er voldsom fleksibel. Så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke steder, der kan besøges og hvad, der kan opleves.

 

Sommerhus – grill og lange hyggeaftener

 

Sommerhus er en dansk klassiker. Den kan opleves med venner eller familie og danner grundlag for mange timers hygge. Ofte i nærheden af flotte landskaber og hyggelige seværdigheder.

 

Campingferie – en overset guldmine

 

Campingferie med hængekøje eller telt, er en uhyre overset måde at holde ferie på. Det behøver ikke være en lang ferie, men blot en oplevelse for livet med dem, du holder mest af.

 

På camping har du virkelig mulighed for at lære dine medrejsende bedre at kende, skabe en masse nye minder og – bedst af alt – komme tæt på den danske natur. Tager du afsted med familien, er det også en fantastisk måde at få en lærerig oplevelse ud af det. De yngste i familien lærer at sætte pris på naturen, bruge skovens ressourcer og komme væk fra dagligdagens hastighed.

 

Camping kan med fordel kombineres med vandretur og andre aktiviteter. Her er det ligeledes kun fantasien, der sætter grænser.

 

Bo på Airbnb

 

Airbnb er en overset mulighed for at holde ferie. Du kan leje hele boliger af gangen, og kan virkelig få fornemmelsen af, at familien blot er flyttet lokation. Dette giver en fantastisk mulighed for at opleve andre dele af Danmark og blande dig med lokallivet.

 

Dette kan også være en billigere måde at rejse på, da korttidsleje af bolig typisk er billigere end leje af et helt sommerhus.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar