bryllupsfest

Mange af os drømmer om at holde et unikt bryllup. Der skal være styr på hver en detalje, og scenen skal være lagt til et både smukt og oversådigt bryllup, som vil stå stærkt i din og dine gæsters bevidsthed. Det kræver planlægning, hårdt arbejde og svære beslutninger at skulle holde et bryllup, og drømmer du om at holde et hjemmebryllup, så er der en masse ting der skal være på plads, og en masse spørgsmål der skal besvares. Er der plads til alle gæsterne? Kan vi skabe mere plads? Og hvordan gør vi vores hjem til den perfekte bryllupslokation?

Disse spørgsmål vil du få svar på i denne artikel, hvor vi kommer nærmere ind på, hvordan du gør dit hus og din have klar til det skønneste hjemmebryllup.

Forbered dig i god tid

Først og fremmest så kræver det forberedelse, og du gør klogt i at begynde at forberede dig i god tid. Du behøver nødvendigvis ikke at gå og rykke på tingene fysisk, men bare gøre dig en række tanker om, hvordan du kan indrette dit hus og din have til det perfekte bryllup. Start med at rykke lidt rundt på tingene oppe i hovedet, og prøv at forestil dig, hvor dine gæster vil befinde sig, og hvad de ville gøre under et bryllup. Gør du dette, så begynder brikkerne langsomt at falde på plads, og du kan gå videre til næste skridt.

Skab plads og hygge

Når du skal forberede dig på dit hjemmebryllup, så er det vigtigt, at du tænker i plads. Start med at se på din indretning i stuen, kan du på nogen måde skabe mere plads, eller måske lave nogle hyggekroge for dine gæster. Måske skal du fjerne nogle møbler, eller stille stolene og sofaen på et andet led. Det samme gælder i haven.

Holder du dit bryllup i et festtelt, som mange andre, så prøv at se på resten af haven. Kan du lave et hyggeligt sted, hvor folk kan gå ud og drikke et glas vin og sludre? Det kan måske være et lille bålsted, hvor man kan gå hen og få varmen og fortælle historier. Det kan også være en lille legeplads til børnene. Holder du et hjemmebryllup, så er pladsen essentiel for at dine gæster kan hygge sig.

Plant så nogle blomster, blomster kan være med til at skabe et overdådigt og gennemført udseende i din have. Alt sammen kan være med til at sætte rammen til det perfekte hjemmebryllup. Sørg for at huset og haven er pænt og indbydende. Sørg f.eks. for at give fliserne en stor tur med fliserens. Rene fliser gør bare en kæmpe forskel for helhedsindtrykket.

Så er rammen sat, og festen kan begynde

Når du har styr på pladsen, lavet hyggekroge og plantet blomster, så er der kun det praktiske tilbage. Invitationerne der skal ud, talen der skal skriver, og festsangen der skal komponeres. Holder du hjemmebryllup, så kan der være nok at se til, derfor kan det være en god idé at få skrevet din festsang eller festtale, det kan du læse mere om på festtale.dk.

Så er der ikke andet at sige end, god fest og god vind fremover.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar