Hjælp til IT i hjemmet

Man tænker ikke over det, men lyspærer er en stor del af alle hjem. De sidder i alle lamper, og er i alle rum. Desuden står belysningen i hjemme også for en stor del af hjemmet strømforbrug. Derfor er det godt at overveje, hvilken slags belysning, du bruger derhjemme.

Her i artiklen kan du læse om, hvorfor det er godt at skifte til LED pærer.

Mere miljøvenligt

LED pærer er miljøvenlige af tre hovedgrunde: De bruger ikke så meget strøm, de holder længere og der er ikke kviksølv i. LED pærer bruger faktisk 25% mindre strøm end de klassiske sparepærer, som ellers også – som navnet siger – er berømte for at være strømbesparende.

LED pærer holder også mellem 10 og 25 år, hvor klassiske pærer kun holder i 6-10 år gennemsnitligt. Dette er både godt for miljøet, da man ikke spilder ressourcer på at skifte pærer ud ofte. Samtidig er det godt for pengepungen, da man ikke skal ud og bruge penge på nye pærer så regelmæssigt.

Sidst men ikke mindst indeholder LED pærer i modsætning til andre pærer ikke kviksølv. Dette er godt for miljøet og samtidig er det også godt for jeres sikkerhed, da kviksølv er farligt at omgås.

God belysning

LED pærer sørger for god belysning, da de starter med fuld belysning med det samme. Dette er i modsætning til sparepærerne, der skal bruge lidt tid på at varme op før de giver fuld lysstyrke. Desuden kan de fleste LED pærer justeres i styrken med en lys-dæmper.

Sådan nogle kan du f.eks. købe ved MrPerfect. Dette giver god mulighed for at finde lige nøjagtig den belysning, som du foretrækker.

Velegnede til udendørs brug

Klassiske sparepærer er følsomme over for temperatursvingninger. Dette gør at de nemt går i stykker, når de er udendørs. LED pærer er i modsætning til dette ikke varmefølsomme, hvilket gør dem særdeles velegnede til at blive benyttet udendørs.

Dermed kan du med fordel skifte pærerne i hele dit hjem, når tiden er, og ikke bare nøjes med at skifte de indendørs pærer.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar