Flere og flere af os har en type arbejde, hvor en del af opgaverne kan laves hjemmefra. Der er mange gode grunde til at arbejde hjemmefra: En hjemmearbejdsplads skaber ro, fleksibilitet og større koncentration på grund af færre forstyrrelser. Men det er vigtigt at have det ordentlige udstyr, f.eks. et hæve-/sænkebord og ikke mindst en solid kontorstol i god kvalitet til de mange timer bag skærmen.

Hvordan vælger du den rigtige kontorstol?

Først og fremmest skal du skabe et overblik over dit behov: Skal du bruge stolen lidt eller meget, og hvilken siddestilling er bedst for din ryg? Det handler altså både om komfort og ergonomi, for stolen skal både være behagelig at sidde i og give din ryg maksimal støtte. Og så skal du vælge en stol, der passer lige netop til dig.

Dernæst kan det anbefales at læse nogle af de mange tests af kontorstole online. Her kan du få god hjælp til at afdække markedet for kontorstole samt den økonomiske ramme. Men husk, at det er bedre at vælge kvalitet fra starten end at skulle skifte en kontorstol ud efter kort tid, fordi den simpelthen ikke var god nok.

Til sidst kan det være en stor fordel at tage rundt til forskellige butikker og afprøve en række stole, også selv om du vælger at købe din kontorstol ved en online virksomhed.

For dig med rygproblemer

Hvis man ved, at man har særlige udfordringer med ryggen, skal man være ekstra grundig, når man vælger kontorstol. Du kan med fordel se på en ekstrem justerbar ergonomisk kontorstol fra dankontorstole. Her får du en stol, der har adskillige justeringsmuligheder, så den kan indstilles lige netop til din ryg.

Stolen er bygget med den nyeste teknologi, der betyder, at du altid har 100 procent kontakt med stoleryggen, lige meget hvordan du sidder. Desuden er der en helt særlig lændestøtte, der hjælper din ryg på det mest sårbare sted. Sædet kan justeres i både højde og dybde. Det er en stol, der ikke går på kompromis med noget. Siddekomfort er vigtig både for koncentrationsevne og arbejdsglæde. Husk det!

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar