Når man har prøvet at renovere et køkken, så ved man hvor meget affald, som kan hobe sig op. Mange forbereder sig derfor inden de skal til at renovere, ved at anskaffe sig en container til affaldet. Dette kan være en smart måde at komme hurtigt af med sit affald – især hvis man har en samarbejdsaftale med den lokale losseplads til at komme og afhente. Selvom det er en hurtig og let løsning, så er det ikke ofte den bedste løsning, når det kommer til kroner og øre. At leje en container med affald koster ofte lidt penge, men det er ikke her du mister dine penge. Du mister dine penge på dit affald.

 

Lossepladsen er mange kendt med og mange svinger forbi mindst et par gange om året. Her kører man blot til at sortere sit affald i de forskellige containere. Dog er der mange danskere, som smider penge væk, hver gang de smider metalaffald væk. Derfor er det en klar anbefaling, for både miljøet og din indtægt, at du overvejer at svinge forbi en skrothandler med dit metalskrot.

 

Kontakt din skrothandler

Der er mange skrothandlere rundt i landet. Skrothandlere tilbyder at købe dit metalskrot for en pris. Derfor kan du hurtigt blive lidt rigere på at aflevere dit skrot til din skrothandler, fremfor den lokale losseplads.

 

Modtageranlægget hos skrothandleren er ofte lige så simpelt som på lossepladsen. Den primære forskel er afvejningen af metalskrottet. Det er nemlig vigtigt for både dig og skrothandleren at I ved hvor meget metalskrot der er tale om. Hos din skrothandler, er det sådan at når du ankommer til modtageranlægget, så kører du frem på en stor vægt med din bil og trailer.  Her vejes bilen, traileren og indholdet. Dette er den totalvægt, som så arbejdes med. Eksperten vil sammen med dig, så gå igennem metalskrottet og de forskellige typer metal. Der er nemlig forskel på priserne på de forskellige metaltyper.

 

Når I har fået jer et overblik over metaltyperne, så kan du køre frem og sortere metalskrottet som vejledt. Inden du forlader skrothandleren igen, så skal du en tur tilbage på vægten. Så kan man nemlig fratrække vægten af bilen og traileren fra totalvægten. Derfra så er det blot ind forbi kontoret og få en kontant udbetaling.

 

Mange danskere er ikke klar over hvor mange penge, der er i deres affald – især renoveringsaffald. En gammel håndvask, måske en radiator og diverse køkkenudstyr kan betegnes som metalskrot. Det kan derfor være en god profit for dig at tage kontakt til din lokale skrothandler og få et tilbud på dit skrot. Denne profit smides hurtigt væk ved et besøg på lossepladsen – så hvis man ønsker at bruge lidt tid og tjene penge på sit skrot – så er skrothandleren helt klar din ven.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed