Er du ligesom så mange andre sendt hjem for at arbejde? Savner du også fordelene ved at arbejde på kontoret sammen med dine kolleger fremfor derhjemme? Den gode kaffemaskine, sparringen med dine kollegaer og ikke mindst den gode printer og lasertoner? Du kan heldigvis nemt finde en god printer og lasertoner til dit hjemmekontor. Der er her nogle tips til valg af den rigtige.

Find den rigtige model til din printer

Først skal du undersøge hvilken printer du har stående. Fungere den til både lasertoner og blæk. Eller duer den udelukkende med den ene af delene? Når du har undersøgt, hvad der passer til din printer, skal du finde den rigtige toner til den rigtige pris. Hos tonerland starter priserne fra bare 104 kr. for Brother lasertoner. Brother toner er en toner af yderst høj kvalitet. Den er lavet til en masse forskellige printerserier og burde derfor også passe til din printer. Du kan derfor få en lasertoner i fantastisk kvalitet, til meget få penge.

Skal du vælge lasertoner eller blækpatroner?

Du skal undersøge, hvordan din printer laver en udskrivning. Det er nemlig typen af udskrivning, der betyder om din printer er en laserprinter eller en blækprinter. Er din printer gammel og er du på udkig efter en ny, er der flere fordele ved at vælge en lasertoner. Der er for eksempel mange udskrifter i hver toner og en lasertoner tørrer ikke ud, som en blækpatron kan gøre, hvis der går længe imellem du bruger dem. En fordel ved laserprinter er hastigheden ved udskrifter. Laver du for eksempel mange udskrifter af gangen, så vil laserprinteren være væsentligt hurtigere end en blækprinter. Og hvem gider sidde og vente på printeren? Vi har rigeligt med ting vi skal nå i denne tid, hvorfor så bruge længere tid end højest nødvendigt på, at vente på udskrifter? Er du stadig i tvivl om du skal vælge en laserprinter eller en blækprinter. Så kan du som tommelfingerregel bruge antallet af udskrifter du laver hver måned.

Categories:

Tags:

Comments are closed