Lige nu står verden i en situation, som vi ikke har set før. Det har haft konsekvenser for rigtigt mange ting, som du nok allerede er bekendt med. En af de ting er, at vi nogle gange har været nødt til at isolere os selv derhjemme helt alene. Hvis du er en af dem, som har prøvet at skulle isolere sig derhjemme helt alene, så ved du godt hvor kedeligt det nogle gange kan være.

For hvor du nogle gange har været vant til at tage i skole eller på arbejde og møde nye mennesker, ser du nu ingen mennesker eller måske din familie hvis du er heldig. Det kan også være, at du er vant til at gå til en fritidsaktivitet, som nu er lukket ned. Men uanset hvad du plejede at lave i din hverdag, så er der højst sandsynligt ikke mulighed for det længere.

Men når du så sidder derhjemme og er isoleret, eller bare ikke kan tage ud i byen – hvad skal du så lave? I denne artikel dækker vi også nogle forslag til, hvad du kan lave derhjemme. Alle forslagene er nogle, som du ikke behøver særligt mange redskaber til at gøre. Derudover er det forslag, som du kan lave alene, da du jo ofte ikke er sammen med nogle derhjemme.

Lær at omregne romertal

Du har sikkert set romertal før, når du kigger på gamle bygninger eller lignende. Men har ud nogensinde egentligt vidst hvordan man omskriver tal til romertal? Hvis du ikke selv giver at lære det hele kan du også bare bruge en romertal beregner fra Procentregner.dk. Men hvis du gerne vil lære det selv, så er det selvfølgelig også muligt. Faktisk er det ikke så indviklet som du tror. Så hvis du bare afsætter en eftermiddag eller lignende, så burde du faktisk at kunne lære det rimeligt hurtigt.

Hvad kan du så bruge romertal til? Nok ikke særligt meget. Men det er alligevel sjovt at kunne noget, som mange andre ikke kan. Også kan det være du lige pludselig får brug for det, også bliver du glad for, at du brugte din isolation på at lære det.

 

Øv dig på matematik

Det er højst sandsynligt lang tid siden, at du sidst lære om procent, matematik og hovedregning. Derfor er din ekstra tid derhjemme perfekt til, at opfriske nogle af de ting, som du engang har lært. Det kan være, at du skal tage dine gamle skolehæfter frem og øve dig på nogle af de ting, som du aldrig helt forstod eller fik lært. Det skal også være, at du bare skal øve dig på de små tabeller, sådan at du kan dem meget bedre.

Fordi det er sikkert meget lang tid siden, at du sidst havde matematik uanset om det var på gymnasiet eller i folkeskolen. Derfor kunne det godt være, at det var på tide, at få opfrisket det. For faktisk er der mange situationer i dagligdagen hvor det kan være rart, at være god til matematik. Det kan være du står i et supermarked også gerne vil regne en rabat. Her er det vigtigt, at du kan lidt hovedregning for at regne det ud. Så derfor ville et godt forslag til din isolation være, at du bruge den på lidt matematik og udregning.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar