Hvad skal du lave i ferien i år? Er du i tvivl om, hvad du skal eller om hvornår du kan få ferie? Hvis du er usikker på, hvad der kan lade sig gøre og helst skal have en fleksibel plan, så køb shelter samlesæt til haven allerede i dag.

Alt det praktiske

Der er noget helt fantastisk ved at overnatte ude i det fri, for sådan føles det, når man sover i shelter. Man føler sig tæt på naturen og kan mærke sig selv på en helt anden måde end ellers. Overnatning i shelter er ikke kun til de varme sommernætter. Man kan sagtens sove i shelter, selvom det er køligt udenfor.

Det kræver bare noget passende udstyr. Her skal man først og fremmest have en sovepose, som kan klare lave temperaturer. Den vil være med til at holde på varmen, selv når temperaturen når ned under frysepunktet.

Et isolerende liggeunderlag til soveposen gør også underværker i kulden. Og noget varmt tøj vil naturligvis kunne gøre en stor forskel. Her kan man bruge et lag af enten termoundertøj eller uld til at holde varmen med.

Når det er koldt, er der heller ikke noget mere hyggeligt end en kop varm kakao. Så man kan roligt fylde termokanden med varm kakao til såvel store som små. Med udstyret i orden vil man kunne få masser af glæde af et shelter hele året rundt.

Altid ferie

Et shelter skal behandles på samme måde som alt andet, der er lavet af træ, men når man sørger for at vedligeholde træet, kan man have sit shelter i mange år.

Med et shelter i baghaven har man altid en impulsiv ferie lige ved hånden. Her behøver man ikke den store planlægning, for shelteret står der jo alligevel, så beslutningen om at overnatte derude kan man hurtigt træffe alt efter, hvad dagen lige bringer, og hvad man lige har lyst til den dag. Mange finder det afstressende at være ude i naturen, og selvom man er i sin egen have, er man stadig ude i naturen.

Har man børn, vil de elske shelteret. Der er noget hyggeligt ved at befinde sig på så lidt plads, som der er i et shelter.

Er der klar himmel, kan man ligge og kigge på stjerner, finde stjernebilleder og måske se et stjerneskud, inden man falder i søvn. Disse oplevelser og aktiviteter er berigende og lærerige for børn såvel som for deres forældre.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar