Har du en række træer ude i baghaven, som du meget gerne vil have fældet? Der er en del ting du lige skal overveje når du går i gang med sådan et projekt. Læs med her for at se hvilke ting det kan være.

Hvad skal du stille op med træet efter det er fældet?

Efter du allerede har fældet træet, så vil du lige pludselig stå med en masse brænde på dine hænder. Hvad skal du egentlig stille op med dette træ, efter det allerede er fældet?

Hvis du har en brændeovn, så kan du naturligvis hugge træet op og bruge det som brænde. Det kan være en utrolig god måde hvormed, du kan holde varmen gennem hele vinteren. Og derved behøver du heller ikke at gå ud og købe træ i et længere stykke tid.

Hvis du ikke selv har en større brændeovn, så kan du også altid finde frem til nogen, som har det. Der er endda grupper inde på de sociale medier, hvor du kan fortælle folk, at du har en masse brænde der skal hentes. Efter et par dage vil der med garanti være nogle der har budt sig og er kommet for at hente brændet.

Har du erfaring med at fælde træer?

Når du går i gang med at fælde træet, så er det også en god ide at spørge sig selv om, hvorvidt du egentlig har erfaring med at gøre dette. Hvert år kommer der ret mange mennesker til skade når de prøver at fælde træer. Og det gælder især, hvis det er et meget stort og gammelt træ. Sådan et træ kan ødelægge en del knogler og endda slå ihjel, hvis det falder forkert henover folk.

Det kan eventuelt være end god ide at række ud efter nogen i dit netværk, som har erfaring med at fælde træer. Og ellers skal du lige nærlæse nogle vejledninger på nettet, før du går i gang.

Her har du en genstridig stub?

Man kan også ofte stå i den situation, at man har en meget genstridig stub, som simpelthen ikke vil op af jorden efter man har fældet træet. I så fald er det en stubfræsning, man lige skal have bestilt. Og sådan en stubfræsning kan naturligvis godt koste en del penge. Derfor er det vigtigt lige at spare op til dette.

Du kan eventuelt undersøge hvilke prisforskelle, der er imellem nærliggende firmaer som tilbyder en service som denne.

Categories:

Tags:

Comments are closed