Hvis du synes at pladsen i hjemmet er sparsom, så er der heldigvis hjælp at hente. Med den rette indretning kan du optimere pladsen i dit hjem, og pludselig få meget mere glæde af dine kvadratmeter. Det kræver blot at følge nogle bestemte indretningsprincipper og idéer, som gør den sparsomme plads mere optimal. Hvis du mangler inspiration til pladsoptimerende indretning, så læs videre her. Vi har samlet nogle tips og tricks, der hurtigt kan gøre dit hjem mere optimalt indrettet.

Brug højden!

Et klassisk råd til at indrette sig pladsoptimerende, er at bruge højden i rummene. Det betyder, at du skal finde opbevaringsmøbler, som er høje fremfor bredde. Du skal altid vælge et høje skab eller den høje reol fremfor den brede kommode. På den måde udnytter du nemlig gulvarealet og skaber mere rum. Du kan også bruge højden ved at ophænge flere hylder. Hvis du f. eks har en bogreol, som optager masser af plads i stuen, kan du nemt få den af vejen ved at montere hylder oppe under loftet. Det skaber også et hyggeligt og pænt udtryk.

Mange møbelproducenter er opmærksomme på, at forbrugerne er interesserede i pladsbesparelse. Derfor kan du finde speciallavede møbler, som hjælper dig med at spare plads. Du kan f. eks få høje køjesenge i både single- og double-format. Med en høj køjeseng får du frigivet al pladsen under sengen, som du kan bruge til skrivebord, sofa eller noget tredje. Det er især en populær løsning hos unge mennesker, som lejer sig ind på et værelse.

Ekstern opbevaring?

Hvis du mangler opbevaringsplads på en måde, hvor at pladsoptimering ikke er nok, så kan du også overveje at leje et ekstern lager til dine ting. Der er masser af opbevaringsløsninger til overkommelige priser i hele landet. Du kan uden tvivl finde et lager nær dig, som kan løse problemet. Du kan hurtigt finde dit nærmeste lager ved en simpel søgning på internettet. Hvis du f. eks bor i nærheden er af Aarhus, skal du bare indtaste: “lager til leje aarhus” i søgefeltet og se hvad der kommer frem.

Der findes lagerfaciliteter til at opbevare alverdens ting. Du kan finde lagerrum, som er fugt- og temperaturregulerede, så de også kan anvendes til mere følsomme emner. Der er ofte god sikkerhed, og det fungerer også ofte sådan, at du har adgang til dit lager 24/7.

Categories:

Tags:

Comments are closed