De fleste har prøvet at miste en nøgle. Det er ikke sjovt, da den lille værdigenstand ofte har stor betydning for vores liv og hverdag. De kan være dyre at erstatte, og vi er altid nødt til at have dem med på farten, hvilket også gør sandsynligheden for, at de bliver væk større. Hvis du tilhører den lidt distræte type, så kender du sikkert godt til frygten for at glemme eller forlægge de vigtige nøgler. Heldigvis er der nogle tricks, som du kan gøre, hvilket minimere risikoen for at nøglen forsvinder. Læs videre og bliv klogere på hvordan, at du undgår forsvundne nøgler i fremtiden.

En god nøglering

Nøgleringe er ikke bare et æstetisk tilbehør. De har også en praktisk funktion. Nøgler er små, og derfor kan det være smart med en god nøglering, så du hurtigere kan få øje på dem. Hvis du har problemer med at få fat på dine nøgler, så kan en god nøglering altså gøre en forskel. Vælg en nøglering, som du synes er flot eller sød, og som passer til din personlige stil.

Hvis du tilhører gruppen, som har virkelig svært ved at passe på nøglerne, kan du også overveje en nøglesnor, så du kan have nøglen om halsen. Der findes også keyhangers, som holder nøglen på plads i en krog. Du kan f. eks sætte keyhangeren i din jakke eller taske, og så har nøglen en fast plads. Disse accessoires kan gøre hverdagen meget nemmere.

Når uheldet er ude

Hvis du en dag er uheldig og miste din nøgle, så du ikke kan komme ind i dit hjem, så er der heldigvis hjælp at hente. Du kan få besøg af en låsesmed, som kan lukke dig ind. Låsesmede har nemlig udstyret til at åbne alle slags døre. Mange låsesmede opererer i døgndrift, så hvis du skulle låse dig ude midt om natten, kan du for det meste få hjælp. Hvis din dør smækker, kan du også være uheldig at blive låst ude, mens nøglerne lægger inde i din lejlighed. I sådanne tilfælde kan en låsesmed også være behjælpelig. Læs mere om låsesmede på dinindretning.dk

Det kan også være en god idé at have en ekstra nøgle, som blive opbevaret hos en nabo eller ven. Hvis du en dag bliver låst ude, så ved du, at du kan finde en ekstra nøgle hos dem. Det skaber en god tryghed og mindsker presset på, at nøglerne ikke må forsvinde.

Categories:

Tags:

Comments are closed