I 2020 måtte mange danskere indfinde sig med en meget anderledes arbejdsdag, hvor rigtig mange måtte sande, at de fleste af dagene ville de tilbringe i hjemmet. Derfor måtte man tænke kreativt og indrette stuer, køkkener og kontorer i de danske hjem. Men blot fordi det var anderledes, behøver det jo ikke være en øv-oplevelse for de ansatte. Derfor kan man som arbejdsplads gøre en række ting, som er med til at skabe en bedre hjemmearbejdsplads.

Som arbejdsgiver kan du nemlig sørge for, at de ansatte har alle de rigtige midler og at de bliver mindet om arbejdet og det fællesskab, som der er blandt ansatte i mange virksomheder. Virksomhederne kan derfor med fordel sende en pakke hjem til deres ansatte, hvor de får en række gaver, som bidrager positivt til deres hjemmearbejdsmiljø og minder dem om, alt det som de er vant til at se i deres hverdag. Disse ting kan være:

 

  • Skriveblokke
  • Kuglepinde
  • Musemåtter
  • Køleskabsmagneter

 

Skrivebordet skal være specielt – også derhjemme

Som nævnt ovenover kan du med personlige skriveblokke, kuglepinde, musemåtter og køleskabsmagneter give hjemmearbejdsdagen et præg af normalitet. For de ansatte som sidder hjemme og arbejder, kan det være trygt at have nogle genkendelige elementer på skrivebordet, som minder dem om deres sædvanlige arbejdsplads. Du kan få sat dit virksomhedsnavn på eller logo, så de symboliserer arbejdspladsen og minder de ansatte om kollegaer, den normale hverdag og kontorpladsens særlige indtog i hverdagen. Det er trods alt et sted, som man tilbringer størstedelen af sine timer ved, hvor der skal være rart og trygt at være. Det kan også være med til at skabe en dialog mellem de ansatte, hvor de kan tale om de ting, som de har modtaget og hvordan de fx har placeret deres køleskabsmagneter eller hvordan de bruger skriveblokkene.

 

Køleskabsmagneterne er også en hel speciel lille ting, som skaber hygge i hjemmet for de ansatte. De behøves jo ikke kun pryde køleskabet, men kan sidde på en hvilken som helst overflade, som den ansatte kan have udsigt til fra sin kontorplads hjemme. Det skaber noget troværdighed og genkendelighed at have dem hængende og det er også noget, som man kan få til at hænge fremme i virksomheden, på køleskabe eller rumdelere. Du kan også blot få trykt et budskab, minde eller en anekdote til de ansatte, som minder dem om deres arbejde, arbejdsplads, kollegaer eller andet. Det kan skabe noget hygge derhjemme og øge trivslen.

Skal der være lidt ekstra i gavekurven, kan du også med fordel få lavet en række klistermærker med firmalogo eller et budskab til de ansatte, som du kan sætte på en flaske vin, special øl, en pakke chokolade m.m. Derudover kan du også vedlægge et par klistermærker, som de ansatte kan bruge, som de lyster eller til at skabe yderligere reklame for virksomhederne. Dette er et lille ekstra plus, som helt sikkert falder i god jord hos de ansatte.

 

Selvstændig og bange for at blive glemt?

Udover man som virksomhed kan sende gaver til sine medarbejder, kan man med fordel også gøre det til sine kunder. Man kan takke for et vellykket samarbejde ved at sende en gavekurv, hvor ens logo er tydelig eller man kan sørge for altid lige at efterlade en skriveblok eller kuglepind, når man er ude til kundemøde eller lige vedlægge det i en pakke eller forsendelse til en kunde. Det er de små ting, men det gør både dit logo genkendeligt for andre og kunderne, men er også en måde at skabe mere trafik til din hjemmeside. Dette kan ske, fordi din skriveblok, med logo og virksomhedsnavn på, kan ende i mange forskellige hænder og på mange forskellige borde, men fælles er, at flere og flere vil blive nysgerrige. Og når nogen er nysgerrige, så undersøger de det også. Derfor kan du opleve flere besøgende på din hjemmeside.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar