Af og til kan det være svært at regne ud, hvad man skal gøre med sine gamle møbler, hvis man har i sinde at skifte sit møblement ud. Det nemmeste er at sælge dem på gul og gratis – så tjener du både lidt penge og hjælper miljøet.

Det er nemlig langt bedre at genbruge møbler end at købe nye. Ligeledes er det bedre at give sine gamle møbler videre end at køre dem på genbrugspladsen.

Du kan læse mere om salg af gamle møbler her, og lære om Gul og Gratis priser.

Gør noget godt for klimaet

En af de helt store måder, vi kan hjælpe miljøet og klimaet på, er ved at genbruge. Når vi genbruger, så bliver der ikke produceret nye produkter, og på den måde kan vi hjælpe med at holde industriens Co2 aftryk nede.

Når du sælger dine møbler på Gul og Gratis, så bidrager du til klimakampen ved at genbruge. Du kan finde Gul og Gratis priser på fragt, så du også sparer penge dér. Du skulle jo også gerne få noget ud af det, og derfor er det værd at undersøge. Gul og Gratis priser er fordelagtige, og ofte er det jo modtageren, der får det lagt oven i prisen.

Hvad hvis varen skal sendes til køber?

Hvis du har fundet en køber, som gerne vil have en vare tilsendt, er det en god ide at kende prisen på forsendelser. Du har sikkert ofte spurgt dig selv, hvor meget koster det at sende en pakke? I denne situation er det ikke altid lige til at regne ud, hvor meget forsendelse koster.

Gul og Gratis priser er nemme at forstå, og så skulle de gerne gavne begge parter. Det er en nem og intern måde at sende pakker. Så kan du også hurtigt danne dig et overblik over, om du selv vil betale fragten, eller overtale køber til at gøre det selv. Alt dette afhænger naturligvis at varens størrelse og vægt.

Med fragt fra Gul og Gratis er det nemt at sige til køberen, at de skal betale den – det giver jo ikke nogen mening, at du skal betale for at komme af med en vare. Desuden har Gul og Gratis priser, der har køberen i mente. Alt, du skal gøre, er at ligge priserne oven i din egen salgspris, og så købe fragten, når der er betalt fra køberens side.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar