Mange drømmer om at få renoveret deres hjem, og det kan være, at du selv går rundt med samme drømme? Men noget af det, der ofte kan sætter en stopper for fantasien, er, når det kommer til den økonomiske del. Det er jo klart, at man skal have råd til den renovering, der skal laves. I denne artikel kan du læse om gode tips til, hvordan du kan få flere penge, som du kan renovere din bolig med.

 

Du kan sælge noget af dit porcelæn

Råd til renovering? Det klarer du med et salg af porcelænet fra skabet, som du ikke længere bruger. I dag er der mange, der har en masse porcelæn, som de ikke bruger, og der er med garanti andre, der ville kunne blive glade for det. Det kan lyde besværligt, at man skal til at sælge sit porcelæn, men det behøves det langt fra at være, hvis man går ned til en antik butik og får dem til at hjælpe én.

 

Du skal huske, at det bliver dyrere, end du regner med

Når man skal renovere, så siges det, at man altid skal regne med, at det kommer til at blive 10% dyrere end først antaget. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare samler de penge sammen, som du præcist har regnet ud, at det kommer til at koste. Det er meget bedre, at det bliver billigere, end du havde regnet med, og du så står med nogle penge tilbage, end hvis det er den anden vej rundt.

 

Du kan tage et lån

De fleste vælger også at tage et lån, når de skal renovere deres bolig. Andre har det dårligt med tanken om lån, men det er alligevel en ting, som de fleste kommer til at tage i løbet af deres liv. Her er renovering af bolig en rigtig god grund til, at man vælger at tage et lån.

 

Er der andre ting, du kan sælge ud af?

Men der er ingen grund til, at du ikke også skal forsøge at indtjene så mange penge selv, som det er muligt. Derfor kan du med fordel besøge en antik handel, hvor du kan sælge meget mere end blot dit porcelæn. Det kan også være, at du har nogle gamle, værdifulde møbler, som antikkerne kan se en værdi i? Det er klart, at der er nogle, der i stand til at vurdere, hvad der er noget værd.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed