Det er så fantastisk med egen have! Dit helt eget frirum som du nyder til afslapning, hygge og gæster. Selvom haven er smuk om vinteren, slår intet en dejlig sommerdag, hvor insekterne summer, varmen sidder i kroppen, og du har fri.

For at optimere brugen af din dejlige have er det værd at overveje, hvordan du indretter den, og hvad du gerne vil bruge den til.

Tid til hygge og afslapning

Du ved bedst selv, hvordan du hygger dig. Om det er med meditativ lugning, effektiv græsslåning eller med benene oppe og en god bog i ørerne. Alenetid er guld værd i forhold til lige at lade op og få lidt energi. Haven er en oplagt location til din helt egen hyggedag. En hyggelig dag i haven kan også være med venner og familie, hvor I slapper af sammen. Måske I leger eller spiller, eller måske griller I og spiser sammen. Ordner verdenssituationen samtidigt sikkert. Samvær og glæde i haven er ren luksus.

Hvordan ser den optimale hyggekrog ud for dig?

Både alenedagen og samværet er allerbedst, hvis din have har de rette rammer.

Grundlæggende er der typisk brug for siddepladser, og så er noget af det helt basale at have et godt havebord. Stedet hvor du spiser, lægger benene op eller har efterladt dine solbriller, så du ved du kan finde dem igen. Der er mange forskellige typer af haveborde. Fælles er det, at de er fremstillet, så de kan være udenfor døgnet rundt. Du kan her se lidt mere om, hvad dine muligheder er med hensyn til havebord.

Haven der kan alt

Fleksibilitet er nok et kodeord, så haven bare naturligt er parat og tilpasser sig de fleste behov. Så har du faciliteterne til de forskellige dage og kan hygge og slappe af uden en masse praktiske overvejelser. Her kan lette havemøbler være en god ide, og du kan med fordel tænke i flere mindre haveborde fremfor et stort. I større selskaber kan man sætte de mindre borde sammen, hvilket er både dekorativt og hyggeligt. Hvis det er mere solo hyggetid, kan havebordene placeres derefter rundt omkring i haven.

Hvilken havetype er du?

Måske din have er velfriseret og toptrimmet. Måske du er mere gone wild naturhavetypen. Eller et eller andet der ind imellem. Ligegyldigt hvad så overvej hvordan du indretter din have bedst. Nyd hyggedagen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar