Giv dit hjem personlighed

Det sidste år har været en mavepuster uden lige. De dansker banker langer lussinger ud med negative renter, detailhandlen har kæmpet sig igennem en krise med blod, sved og tårer og sidst men ikke mindst, så svæver boligpriserne næsten helt oppe i skyerne. Det er en verden, hvor man i høj grad skal være omstillingsparat, og hvor man har brug for professionel rådgivning.

Et ophedet boligmarked

Det seneste år er boligmarkedet blevet rødglødende. Undersøgelser viser, at huspriserne er steget med 12%, lejligheder med 14% og fritidshuse med 19%. Og det er en stigning, der højst sandsynligt vil fortsætte. De usædvanlige kraftige stigninger gør, at man som boligkøber eller boligsælger let kan stirre sig blind på mange ting. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af ejendomsmæglere, og direkte ind til firmaet Realmæglerne Hallberg i Glostrup, der har mere end 33 års erfaring med ejendomshandel.

 

For hvordan bør man egentligt forholde sig på det nuværende boligmarked? Som køber eller sælger kan der let opstå spørgsmål vedr. ejerudgift, udbetaling og energimærke. Hvad enten det gælder salg, køb eller rådgivning af bolig, så står RealMæglerne Hallberg klar med en hjælpende hånd. Med særligt fokus på Vestegnen, herunder Glostrup, Brøndby og Albertslund, er Realmæglerne Hallberg den mest sælgende ejendomsmægler beliggende i Glostrup og Brøndby for 5. år i streg.

Sælge eller købe?

Det er en stor beslutning at skulle sælge sin bolig. Der kan være mange overvejelser forbundet med salg, og som sælger gennemgår man nogle faser. Med et dybdegående kendskab til ejendomshandel sørger RealMæglerne Hallberg for, at der foretages en seriøs vurdering af din bolig, en reel prisfastsættelse og en grundig guidning igennem alle handlens faser.

 

Ligeså er det vigtigt at alliere sig med erfarne kræfter, når man skal købe bolig. Overvejelser om pris, beliggenhed, faste omkostninger, finansiering etc. er blot nogle af tingene på dagsordenen. Med et dybdegående lokalkendskab og tilbud om godkendelse i en kreditforening efter eget valg, står du stærkt med RealMæglerne Hallberg i ryggen. Det er ydermere muligt at blive skrevet op i deres landsdækkende køberkartotek således, at du får mulighed for at komme ud og se på boliger, som endnu ikke er på internettet.

Købere nås på sociale medier

Sociale medier er ikke kun til for at poste billeder, like kommentarer og chatte. Medierne bruges i høj grad til at nå ud til en bred befolkningsgruppe – også når det gælder boligmarkedet. Hos Realmæglerne Hallberg gør de meget ud af at bruge Facebook for at nå købere på tværs af aldersgrupper og byer. Hvis et opslag likes og deles på tværs af vennegrupper, optimerer det uden tvivl mulighederne for at finde lige præcis DIN drømmebolig.

Står du over for en fremtidig beslutning om salg eller køb af bolig på Vestegnen, så har du rig mulighed for at få rådgivning af en dygtig ejendomsmægler i Glostrup. Har du spørgsmål eller ønsker du en gratis salgsvurdering, så tøv ikke med at tage kontakt til RealMæglerne Hallberg.

Categories:

Tags:

Comments are closed