Sovesofaer er fantastiske møbler fordi de er multifunktionelle. Kombinationen af seng og sofa er perfekt til små boliger. Har du en etværelseslejlighed kan en sovesofa hjælpe dig til at have to rum i et; et soveværelse og en dagligstue.

Yderligere kan du med en toværelseslejlighed benytte en sovesofa som gæsteseng. Her får du muligheden for at have et sted til sovende gæster trods for den snævre plads, og uden at bringe dem ind i det helligste hellige.

Dog har mange sovesofaer også et problem med sig. De kan være klodsede og tunge både for indretningen, men også at flytte rundt på. Søger man kun på overfladen af markedet for sovesofaer, så vil det hurtigt blive indtrykket af sovesofaer.

Omgivelserne gør det smartere

Dilemmaet om at indrette med sovesofaer er at få den til at passe ind med resten. Særligt mange af de billige sovesofaer har det med at være mørke. De kaster en skygge over rummet. Det er ikke svært at dekorere den med et hvidt tæppe, lidt farverige puder og nogle hylder bagved med lidt planter. Problemet er at det er ikke helt nok.

Hvis din sovesofa skal virke trendy, så er det vigtigt at den passer ind med hvad der er fremme nu. Mange er begyndt med genbrug og mere farverige DIY-ting, og det er godt at have i hovedet når du kigger efter en sovesofa. Finder du en på jagten som vækker din kreativitet, så ved du allerede at du er på rette spor.

Får du en idé om at det og det vil passe godt sammen, at hvis du syer nogle puder til den ene side, mikser med et lyst sofabord med lidt tynde blomster og nogle fine bloklys, så er der en stor sandsynlighed for at du har fat i noget godt.

Praktisk på mange måder

Hvis du står i forretningen og ser flere potentielle ideer ved møblet, så har du også fat i noget praktisk. Et godt møbel kan stå flere steder, og ikke kun i et enkelt rum der er designet efter det givende møbel.

Lad os forestille os at du starter ud med en etværelseslejlighed og skal flytte til en toværelses. Her er det praktisk hvis sovesofaen passer ind i begge lejligheder. At du ikke bliver tvunget til at lave et kæmpe arbejde blot for at sofaen ikke står malplaceret i de nye omgivelser, er gode tegn!

Ligeledes er det vigtigt at sovesofaen ikke er klodset. Du kan få mange sovesofaer der mest består af soveplatformen. Minusset med disse, er at de ikke kommer med et rum til sengetøjet. Dog hvis du skal gå efter noget som er praktisk og let at flytte rundt på, så er det en mild pris at betale. Det er ikke svært at skaffe opbevaringskasser som kan stå nedenunder, og det vil gøre det nemmere for dig på sigt. Her er der tale om at møblet alene bliver praktisk frem for at det blot bliver praktisk at indrette med.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar