Haven

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det er netop nu, du skal lægge arbejdet i haven, så du kan nyde det, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Jo mere du gør ud af den, des mere glæde kan du høste i den anden ende, hvad enten du ønsker dig en prydhave, en spiselig have eller en have med plads til leg og hygge.

Ved at investere tid og penge i din have giver du dig selv og familien rig mulighed for at tilbringe mange skønne timer sammen derude gennem hele sommeren.

Den lille have

Har du en lille have, men vil du gerne have meget ud af den, så er krukker et rigtig godt udgangspunkt. Du kan dyrke både frugt, urter og grønt i krukkerne, så du får en duftende og spiselig have på meget lidt plads. Med lidt smart indretning kan du også dyrke lækre ting på altanen i din lejlighed – det kræver ikke et kæmpe område at lave en spiselige have.

Det er en investering og vil du gerne gøre det hele på en gang, kan det være nødvendigt med en økonomisk injektion. Lån penge 18 år hurtigt og kom i gang med den lille have allerede i dag.

Den smukke prydhave

Farveflor og duftende blomster hele sommeren er noget af det, der kendetegner prydhaven og vil du gerne skabe sådan en, skal du i gang nu. Det er ved at være for sent at spire blomsterne fra frø eller løg, men du kan stadig nå at tage en tur til den lokale planteskole og udvælge de blomster, der passer bedst til netop din smag og de omgivelser de skal stå i.

Vælg gerne forskellige højder, farver og endda blomstringstider, så du har noget at kigge på og nyde gennem hele sæsonen – det er både dekorativt og godt for det insektliv vi skal gøre, hvad vi kan for at beskytte og fremme. Lån penge nemt og hurtigt, så du kan skabe præcis den have du drømmer om.

Den børnevenlige have

Skal det være rigtig børnevenligt, så er en kombination af den spiselige, den smukke og den vilde have et godt udgangspunkt. Blandet med gynger, sandkasser og muligheden for at hoppe på trampolin, er er du allerede godt på vej til gadens mest populære legehave.

Vælg gode buske med mange bær og robuste legesager, der betaler sig bedre i længden.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar