Har du længe drømt om en ny og vedligeholdelsesfri facade, hvor du samtidigt får energibesparende fordele – så er facadeisolering som udvendigt efterisolering løsningen.

 

Facadeisolering bliver fremstillet i facadebatts af isolering, som limes på facaden, hvorpå der lægges et lag netpuds, der modvirker revner og afskalninger.

 

Facadeisolering med netpuds er klart den bedst mulige måde, hvorpå du energirenovere din bolig og opnår en vedligeholdelsesfri facade.

 

Facadeisolering er særlig brugt Tyskland, Østrig, Polen og USA.

 

En ny spiller på markedet indenfor produktion af facadeisolering er Kingspan.

Kingspan facadeisolering har den dobbelte isoleringsværdi, kontra traditionel facadeisolering af trykket mineraluld.

 

Fordelen ved at benytte denne facadeisolering fra Kingspan er, at man undgår dybe vindues- samt dørlysninger, som man ellers ville gøre ved tykkere isolering.

 

Man kan altså nøjes med at montere 50mm Kingspan facadeisolering, for at få samme effekt som 100mm facadeisolering af trykket mineraluld.

 

Hvis du har planer om at facade renovere din bolig med facadeisolering, er det vigtigt du vælger et firma, som har mange års erfaring.

 

Der kan nemlig gå meget galt under renoveringen af din facade med facadeisolering som udvendig efterisolering.

 

Mange lokale murermestre tager en enkelt eller to facadeisolering opgaver ind om året og har derfor ikke den nødvendige erfaring.

 

Dette resulterer ofte i skyhøje tilbud – da de ikke vil risikere at tabe penge – og resultater som ikke har den forventede finish.

 

Vil du have et firma med mange års erfaring og utrolig højt serviceniveau, skal du kontakte Sydjysk facade & Energirenovering ApS.

 

Dette firma er lokaliseret i Sønderjylland, men arbejdet i hele landet.

 

Nu spørger du sikkert dig selv – bliver de ikke dyre, hvis de skal køre fra Sønderjylland til mig i København, hver dag under facaderenoveringen?

 

Nej det gør det ikke, Sydjysk facade & energirenovering ApS har håndværkere placeret i hele landet, som arbejder på lokale projekter.

 

Hvis du har planer om at facaderenovere med udvendig efterisolering som facadeisolering, er Sydjysk facade & energirenovering et oplagt valg.

 

Men har du andre opgaver som du ønsker at få udført, har ovennævnte firma også andre spidskompetencer.

 

De er mestre i at pudse vægge – både ind og udvendigt.

 

Altså, har du en dagligstue, et køkken, eller noget helt tredje som skal pudses op med en flot finish – så har du et kompetent firma til opgaven her.

 

Det foregår sådan at du kontakter firmaet pr. telefon eller deres kontaktformular som findes på deres hjemmeside.

 

Derefter modtager du et opkald fra dem, hvor de spørger dig ind til din opgave og aftaler en dag, hvor de kan besigtige dit projekt.

 

Når det er gjort, afventer du blot deres besøg.

 

Når besøget er overstået, udregner de et uforpligtende tilbud og de tager gerne en hel entreprise.

 

Ønsker du at læse mere om Sydjysk facade & energirenovering ApS, kan du besøge dem deres hjemmeside:

www.sydjyskfacade.dk/

 

Det er også muligt at ringe til dem på: 81 40 80 40

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar