Det er vigtigt, at du har en god og komfortabel seng at sove i, da det er altafgørende for at få en god nattesøvn. En god nattesøvn er med til, at du kan lade batterierne op og være frisk og veludhvilet til en ny dag. Man bruger meget tid i sin seng i løbet af et døgn, og dermed vil madrassen også blive slidt med tiden.

Det er en god ide, at du jævnligt får støvsuget din madras, så den ikke bliver hjemsted for husstøvmider. Disse små skabninger bor i møbler som f.eks. sengen og lever af døde hudceller. Husstøvmider lægger jævnligt æg, hvilket er en af grundene til, at det er vigtigt, at du får støvsuget og renset din madras med jævne mellemrum.

 

Allergi kan give en dårlig søvn

Nogle mennesker er allergiske overfor husstøvmider og kan dermed reagere på deres tilstedeværelse om natten. Dette kan være med til at spolere en god nattesøvn, da du ofte vil vågne for at skulle nyse.

Når du ikke kan finde ro, så vil du heller ikke kunne få slappet ordentligt af. Dette kan resultere i, at du får en dårlig start på dagen og dermed ikke har lige så meget overskud. Udover at støvsuge madrassen jævnligt derhjemme, så bør du også få den renset effektivt hos en professionel. På denne måde sikrer du dig, at alle husstøvmider bliver fjernet fra din madras.

Få en professionel rensning af madras

Det er meget forskelligt, hvad en rensning af madras koster. Det kommer bl.a. an på, hvor stor din madras er, samt hvor du henvender dig henne. Du er altid velkommen til at indhente priser fra flere steder for at blive klogere på, hvad prisleje det ligger indenfor.

Hos et professionelt tæpperensning firma kan du indlevere din madras og dermed få den vasket, renset og desinficeret. Udover at komme af med husstøvmider, så vil du automatisk også få et bedre indeklima. Det betyder, at du vil få en bedre nattesøvn og vil have nemmere ved at sove.

Det er ikke kun madrassen, der skal renses

Udover at få en rensning af madrassen, er det en god ide, at du også får vasket din dyne og hovedpude med jævne mellemrum. Især er det vigtigt at gøre ofte, hvis du har allergi og dette påvirker din nattesøvn.

Dynen og hovedpuden kan du vaske derhjemme, men de professionelle virksomheder tilbyder også at kunne gøre det for dig. Når alle elementerne er blevet vasket, så husk også at få luftet godt ud efter en god nattesøvn således, at der ikke er indelukket i soveværelset. Frisk luft er med til at skabe et godt indeklima og får udskiftet den indelukkede luft med frisk luft udefra.

En stor forskel

Ifølge statistikker kan mange allergikere mærke en stor forskel på deres nattesøvn, ved at de får en rensning af madras en gang imellem. Heldigvis koster det ikke så meget at få gjort hos en professionel, så alle bør kunne finde pengene til det. I gennemsnit koster rensning af en madras omkring 200-1000 kr. afhængig af madrassens størrelse.

Find ud af, hvilket firma der skal rense din madras, så du kan få en dejlig ren og støvfri madras med hjem.

 

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar