Indretning er et meget stort emne. Der er mange rum i et hjem, og der er mange ting, man kan indrette hver rum med. Det giver uendeligt mange muligheder. Du kan indrette dit hjem, lige som du har lyst til, for der er alle muligheder.

Som der er i de fleste emner, er der noget, der fylder meget i indretning. De store ting. Møblerne, der giver de overordnede rammer i din indretning. Du er næsten nødt til at starte med dem, for der skal simpelthen være fysisk plads til dem. Og så er der de små ting.

Den store og lille indretning

Møblerne betyder selvfølgelig noget for din indretning. De kan få et rum til at virke let og stort, eller de kan få det til at virke proppet og uharmonisk. Men de mindre ting påvirker også det udtryk, rummene får. Tænk bare på noget så simpelt som, hvor mange ting, der er i et rum. Det kan være overfyldt, eller det kan være overskueligt.

De små ting gør altså også en forskel. Ikke bare i deres mængde. Også i deres stil og placering.

De små ting

Rundt omkring i dit hjem er der små detaljer, som bliver skabt af ting. På en hylde står en lille nipsfigur, i køkkenet er knivene placeret på en pæn knivholder. De små detaljer har du tænkt over i en eller anden grad. Det er dem, der afspejler din person. Det er dem, der viser, hvem der bor i boligen.

Selv på dit badeværelse er der detaljer. Dit valg af toiletrulleholder siger noget om dig. Har du valgt den klassiske, eller bruger du en toiletrulleholder til gulv? Det gør en forskel. Det gør hele rummet anderledes.

Husk detaljerne

Når du ændrer på din indretning, så husk på, at de små ting har stor betydning. Du skal tænke dem med ind i det samlede udtryk. Skal dit badeværelse være smart og anderledes, eller skal det bare ligne et praktisk, offentligt toilet? Det er detaljerne, der afgør det. Der er jo et toilet og en håndvask på alle toiletter. Men hvordan det hele ser ud, ligger i de små detaljer.

Der er detaljer hele vejen rundt i dit hus. I alle rum. Prøv at gå en tur rundt i dit hjem, og se dig godt omkring. Læg mærke til, hvilket indtryk alle detaljerne giver dig. Det er det, dit hjem siger om dig. Det er det, det udstråler.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar