Skal du have gravet ud i din have er det god ide at få hjælp af en havemand, der med stor professionalisme kan stå for udgravningen af din have. Det sikrer dig det bedste og hurtigste resultat, og at alt forløber efter planen.

 

Der kan være mange grunde til at du skal have gravet ud i haven, og forskel på hvor meget du skal have gravet ud. Skal du have gravet ud til fundamentet på et nyt hus, er der tale om en meget stor opgave, mens udgravningen til mindre fundamenter, eksempelvis til et haveskur, vil være en meget mindre kompliceret og tidskrævende opgave.

 

Uanset opgavens type og størrelse er det stadig en stor fordel, at få hjælp til udgravningen af en havemand. Til udgravningen af din have skal bruge gravemaskiner og andet udstyr, som det kræver kompetencer og ekspertise at betjene. Derfor er udgravningen af din have bedst overladt til en havemand.

Hvad koster en havemand til udgravningen af din have

Der er forskel på hvad prisen er på en havemand. Når der skal bruges særligt udstyr, såsom en gravemaskine, vil prisen kunne variere endnu mere. Den normale timepris på en havemand er i omegnen af 500 kr. i timen.

 

Dertil kommer så gebyret for at have en gravemaskine på opgaven, der gerne starter ved omkring 3000 kr. De 3000 kr. er startgebyret, og du betaler derudover også de 500 kr. i timen, som en havemand tager for sin arbejdskraft.

 

Du kan også selv leje en gravemaskine, men dette kan stort set ikke betale sig. Har du dog planer om selv at gøre brug af en gravemaskine, på opgaver som havemanden ikke arbejder på, så kan der dog godt være ide i at leje gravemaskinen selv, og spare denne udgift væk. Havemanden skal naturligvis have adgang til den lejede gravemaskine, for at kunne klare udgravningen af din have, hvis havemanden ikke selv skal stille med en gravemaskine.

Hvad kan du få gravet ud til

Der er nærmest ikke det du ikke kan få gravet ud til, så uanset årsagen til at du skal have gravet ud i haven, så kan du få fordel af en gøre brug af en havemand med en gravemaskine. Det vil dog ikke mindst være fordelagtigt ved de lidt større udgravninger, der ikke bare lige kan klares på et par timer med en skovl eller spade.

 

Det vil eksempelvis være fundamenter til tilbygninger af skure, carporte og lignende, men også udgravninger til større bede, hæk og lignende, kan have brug for en gravemaskine, for at gøre opgaven overkommelig.

Det behøves dertil ikke kun være i haven at du kan få udgravning, det kan også være udgravning inde i selve huset. Det kan være fordi du eksempelvis skal have nedlagt din krybekælder, for at få anlagt et terrændæk.

Categories:

Tags:

Comments are closed