Der kan være mange årsager til at sende en buket blomster til en, der betyder noget for dig. Oftest bestiller man blomster, fordi man blot gerne vil sprede glæde. Kan du ikke levere buketten personligt, er en blomsterhilsen den oplagte løsning til at fortælle modtager, at du har ham eller hende i tankerne. Her i artiklen kan du blive klogere på, hvorfor en blomsterhilsen er perfekt til at vise dit nærvær.

Sig det med blomster

Du kan udtrykke rigtig meget med en blomsterhilsen fra Euroflorist. En romantisk buket blomster udstråler din kærlighed, farverige blomster er perfekte til at ønske tillykke med fødselsdagen, og en fin blomsterdekoration kan vise din taknemmelighed for en, du holder af.

Er der et helt særligt budskab, du ønsker at frembringe med blomsterne, har de mange dygtige blomsterbindere hos Euroflorist samlet en masse inspiration, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige blomstersammensætning til formålet.

Buketter til enhver anledning

Fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, begravelser, Valentines Day eller bare fordi. Der er utallige lejligheder til at sende en flot buket blomster. Nogle gange er det dog svært at finde den rette til en specifik anledning. Specielt begravelser kan være vanskelige, da man naturligvis ønsker at tage flot afsked med den afdøde og hylde det liv, der netop er slut.

Euroflorist sætter en ære i at hjælpe dig med at sammensætte de smukkeste blomsterarrangementer til begravelser. Du kan både bestille bårebuketter, -kranse og -dekorationer samt tilføje et kort eller bånd med en hilsen. På den måde kan du sige et sidste omsorgsfuldt farvel.

Blomster i årstidens farver

Mens nogle blomster som roser, liljer og gerbera kan bestilles hele året rundt, fås andre blomster som tulipaner, franske anemoner og hyacinter kun i bestemte årstider. Det er altså værd at have årstiden med i dine overvejelser, når du skal vælge en flot buket.

Er du i tvivl om, hvilke blomster der er tilgængelige, når du ønsker at bestille, kan du med fordel vælge månedens buket. Den er nemlig bundet af nogle af sæsonens smukkeste blomster og perfekt til at ønske tillykke eller til at fortælle, hvor meget modtager betyder for dig.

Dag-til-dag levering

Da den, du holder af, naturligvis skal modtage friske og smukke blomster, sørger Euroflorist for hurtig dag-til-dag levering. Alt du skal gøre er at vælge buketten, indtaste modtagers oplysninger og læne dig tilbage. Med levering direkte til døren vil din modtager hurtigt få sig en glædelig overraskelse fra dig.

Categories:

Tags:

Comments are closed