En elbil, der kører på strøm fra vedvarende energi, udleder ingen CO2 og er derfor en meget miljøvenlig løsning i forhold til en bil, der kører på diesel eller benzin. Fordi de kan køre på vedvarende energi er elbiler meget populære og bliver udviklet på højtryk. Mange forsøger at gøre elbilerne mere attraktive og tilgængelige. Udover at de er bedre for miljøet, giver en elbil også en god køreoplevelse med hurtigere acceleration og uden motorstøj. Der er mange fordele ved elbiler. De kan dog ikke køre så langt som en benzinbil på fuld tank, før de skal oplades. Derfor kræver en brug af elbiler, at der er mange ladestandere rundt omkring i landet. De fleste med elbiler har en ladestander hjemme og bruger deres egen el til at oplade bilen. For at gøre elbilerne mere attraktive får de bilister nu mulighed for at få penge tilbage, når de oplader deres bil.

Elrefusion

Nu er det muligt at få elrefusion, hvis du ejer en elbil. Hvis du betaler fuld afgift på din el og har en elbil samt en fastmonteret oplader, er du berettiget til refusion. Du får 1,10 kr/kWh på den mængde strøm, du bruger, når du oplader din elbil. Elopvarmede huse, huse med solceller og andre, der allerede får reduceret elafgift er ikke berettigede. Læs mere om refusion af elafgift elbil og få en abonnementsløsning, så du kan få mest muligt ud af din elbil.

Abonnementsløsning

Med et abonnement hos Zapp kan du betale et vist beløb om måneden, og så modtager du elrefusionen med det samme, når du har opladet din elbil i din ladestander derhjemme. På en app kan du se, hvor meget du har fået i refusion. Med samme app kan du også sætte bilen til at  oplade, når strømmen er billigst. App’en virker desuden også på mange andre ladestandere rundt om i landet. Ved hjemmet behøver du ikke en ladestander fra Zapp, men standeren skal være fastmonteret. Desuden inkluderer abonnementet også dækning af omkostningerne, hvis din lader holder op med at virke. På den måde får du mest ud af din elbil i forhold til økonomien, og det bliver tydeligt, hvor mange penge du får tilbage. Det er dog ikke kun privatpersoner, der har ret til refusion. Du kan også få et abonnement, hvis du skal opsætte ladestandere ved din virksomhed eller forening.

Categories:

Tags:

Comments are closed