Sponsoreret indhold

Er du nybegynder udi bagning, og mangler du inspiration til de vigtigste, mest essentielle ting, du skal bruge, når du bager? Så er du landet det helt rigtige sted. Denne artikel har til formål at guide dig sikkert igennem, hvad du skal bruge, når du er nybegynder i bagekunsten, så du kan servere brød, kager og cookies til dine gæster uden at skulle spørge naboen, om du kan låne et køkkenredskab.

Denne artikel vil liste det vigtigste og mest anbefalede bageudstyr op, så du ikke skal bryde din hjerne med at tænke dig til de vigtigste komponenter, der skal bruges til bagning. Listen er lavet ud fra tanken om, at den skal ligne en bageproces, hvorfor den starter med de ting, du skal bruge til at måle og veje og slutter med de ting, du skal bruge til at dekorere. Læs videre, og bliv klogere.

Lad os komme i gang

Du skal til at starte med bruge måleredskaber. Du skal bruge decilitermål eller målekander, fordi præcision er meget vigtigt, når du skal bage. En lille smule for meget eller en lille smule for lidt kan drastisk ændre på bagningens udfald. Du skal også bruge en køkkenvægt til at supplere dine måleredskaber. Du kan både bruge en digital eller en analog vægt – det gør ingen særlig forskel.

Du skal bruge skåle til at mixe dejen i. Du kan aldrig have for mange skåle, når du bager. Skålene kan også fungere til at servere mad i. Det er vigtigt, at du har separate skåle til bagning, så du ikke skal bruge de samme, som du laver kylling eller andet kød i. Du skal også bruge en elektrisk håndmikser. Du kan naturligvis gå helt analog og mixe dine ingredienser med de bare næver eller med et ikke-elektrisk redskab, men en elektrisk håndmikser gør arbejdet markant lettere.

Du kan bruge bradepanden til at lave alverdens former for bagværk. Kager, cupcakes, brød, tærter, chokoladeanretninger og småkager kræver alle en eller anden form for bradepande. Bradepander kommer i alverdens forskellige faconer, så vælg én, der passer til dine behov.

Du skal bruge bagepapir eller en bageplade. Opgradér gerne til silikoneunderlag. Hvis du skal bage, er der stor sandsynlighed for, at det kan blive en fedtet affære. Sørg derfor for at investere i et godt underlag, der kan holde til de fedtede substanser, som følger med bagning. Du skal også have en god ovn. En mikrobølgeovn er simpelthen kun en nødløsning.

Du skal bruge knive og skraberedskaber. Som nybegynder skal du særligt have fingrene i en paletkniv, en takket brødkniv, en dejskraber og en pizzaskærer.

Sidst, men ikke mindst, skal du bruge dekorative værktøjer, når du bager. Listen over dekorative bageværktøjer er lang og varieret, fordi den afhænger af dine præferencer. Vælg det, der passer til dine behov – tænk gerne over, hvad du bager mest, og køb tilsvarende værktøj.

Konklusion

Hvis du er nybegynder udi bagning eller elsker at bage som hobby, skal du anskaffe dig de ovenstående redskaber. Husk, at de penge, du bruger på disse, er godt givet ud, da det vil kunne ses og mærkes på de endelige resultater, at du anvender gode redskaber.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar