Æteriske olier er organiske forbindelser ekstraheret fra planter med enorme helbredende egenskaber. På grund af deres antidepressive, stimulerende, afgiftende, antibakterielle, antivirale og beroligende egenskaber er æteriske olier for nylig ved at blive populære som en naturlig, sikker og omkostningseffektiv terapi af en række sundhedsmæssige problemer.

 

Brug af essentielle olier til helbredende formål kaldes ofte aromaterapi, som er en holistisk behandling, der søger at forbedre fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed. Aromaterapi kan have en stærk indflydelse på dit helbred og din lykke.

 

En af de bedste måder at udnytte fordelene ved æteriske olier og opleve aromaterapi i dit hjem er at bruge en diffusor med æterisk olie. Essentielle oliediffusorer spreder essentielle olier som en fin damp gennem luften, så de kan absorberes blidt i kroppen gennem åndedrætssystemet. Brug af diffusorer til æteriske olier er bedre, fordi det er hurtigere for oliemolekylerne at nå din hjerne gennem lugt, plus det er billigere, og hele din familie kan drage fordel af det, inklusive dine kæledyr.

 

Uanset hvad den ønskede effekt kan være, og med minimal indsats har diffusion af essentiel olie uendelige muligheder for at understøtte sundhed og velvære.

 

At have en æterisk oliespreder i dit hjem, der spreder æteriske olier hele dagen, kan have mange fordele for dit generelle helbred og velbefindende. Mens listen over fordele er ret omfattende, er her de vigtigste grunde til, at du bør overveje at købe en æterisk oliediffusor.

 

 

 

Forbedret vejrtrækning

De antiinflammatoriske egenskaber ved essentielle olier hjælper med at forbedre dit åndedrætssystem ved at rydde op i dine tilstoppede luftveje. Hvis du eller din familie er udsat for allergi eller andre åndedrætsforstyrrelser, så prøv at diffundere æteriske olier i rummet (eller værelserne) i dit hjem, hvor du bruger mest tid. Fremragende æteriske olier til åndedrætssundhed inkluderer citron, lavendel, tea tree, pebermynte, rosmarin og eukalyptus.

Opfrisk luften

En æterisk olie diffusor er en fantastisk måde at opfriske dit hjem på og fjerne lugt uden risiko for at beskadige dit åndedrætssystem med barske kemikalier fra en kunstig luftfrisker eller risikoen for ild ved brug af duftende stearinlys. Du skal blot sætte en duft, som du kan lide, i din oliediffusor og nyde.

 

Populær æterisk olie til at infuse dit miljø med lækre ildelugtende dampe inkluderer rose, ylang ylang, vanilje, appelsin, grapefrugt, bergamot, citron, citrongræs, tea tree, basilikum og sandeltræ.

 

Fremmer afslapning og forbedret søvn

En af fordelene ved at bruge essentielle oliediffusorer er, at det forbedrer kroppens naturlige søvncyklusser og bekæmper søvnforstyrrelser. Det fungerer bedst, hvis det spredes 20 minutter før sengetid. Det anbefales at gå efter lavendel, bergamot, sandeltræ, romersk kamille, ylang ylang, vetiver, baldrian, neroli, mandarin eller sød orange æteriske olier for en god søvn. Diffusion af nogen af ​​disse essentielle olier ovenfor hjælper med at lindre angst, fremme afslapning og hjælpe dig med at falde i søvn med lethed.

Øg dit energiniveau

Æteriske olier kan hjælpe med at styrke dine sanser og få dig til at føle dig genoplivet og energisk, hvilket fører til større produktivitet. Når det kommer til æteriske olier til energi, er der et par forskellige duftfamilier, du kan fokusere på. Citrus æteriske olier (grapefrugt, appelsin, citron, bergamot og kalk) har en smuk effekt på vores energiniveau ved at stimulere det område af hjernen, der fremmer lykke og tilskynder en opløftende følelse. Andre fremragende essentielle olier til en energiboost inkluderer, rosmarin, eukalyptus, pebermynte, rosmarin, kanel, cedertræ, geranium og citrongræs.

Boost dit humør

På de dage, hvor du føler dig trist eller trist, kan æteriske olier gøre dit humør lysere. Dette er ikke kun godt, når du føler dig trist eller deprimeret. Du kan bruge din diffusor til at inspirere højt humør i løbet af ferien, til at skabe en positiv atmosfære for forretningsmøder og sociale sammenkomster, for at hjælpe dig med at komme i bevægelse en langsom morgen eller endda skabe en romantisk atmosfære for den specielle person i dit liv. Olier, der anbefales til naturligt at øge dit humør, inkluderer: sød appelsin, jasmin, rose, skotsk fyr, sandeltræ, vanilje bergamot, lavendel og salvie.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar