Tiltræk fugle

Der findes mange fugle entusiaster og fugle kiggeri er blevet til noget mange holder af at gøre som en hobby. Fugle kan give meget når det kommer til atmosfæren i en have og de kan også være meget farverige og livlige at se på.

I denne artikel vil jeg komme ind på 3 gode tips til hvordan du kan tiltrække flere fugle og få dig en mere livlig baghave.

Fuglebad

Fugle har brug for året rundt med ferskvand til deres drikke- og badebehov. Et fuglebad behøver ikke at være noget stort eller detaljeret, bare en lav, skrånende vandkilde med en ru overflade at gribe fast i, og en ideel vanddybde på 5-7 cm.

Foderfugle er vant til højden af et fuglebræt, så de nyder forhøjede vandkilder.
Et fuglebad på jordoverfladen skaber fuglenes mest naturlignende dam og tiltrækker også fuglearter, der ikke tiltrækkes af de forhøjede fuglebade.
I koldere måneder er opvarmede fuglebade valgfri, men ikke nødvendige. Du kan også bare lægge en lille skål med vand hver dag og sørge for at bringe den ind, når den begynder at fryse.

Fugle om vinteren

Fugle, der ikke søger sydpå, har brug for husly, og fuglehuse er et hyggeligt sted at undslippe elementerne. Flere fugle kan tilbringe vinteren sammen sørg dog for at køb et fuglehus der er designet til at fange og holde på varmen.

Lav et sundt økosystem i haven

Planter er langt mere end bare visuelt attraktive. De er en vigtig del af din baggårds økosystem, fordi frø, frugt og nektar giver næring til sangfugle, sommerfugle, bier og kolibrier og også giver en fødekilde for insekter at spise. Mange fugle er afhængige af insekter for at fodre deres unge, så opretholdelse af et sundt antal insektarter er et kritisk element for at opretholde en voksende bestand af fugle.

Hvis du gerne vil læse mere omkring fugle, så kan du klikke ind her.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar