Er du lidt træt af, hvordan dit hus ser ud? Eller synes du bare, der trænger til at ske noget nyt? Så er den gode nyhed, at du ikke behøver bruge hele opsparingen på at få dit hus til at se fantastisk ud.

 

Det er dejligt at have sit eget hjem. Men endnu skønnere er det, når du bliver glad i låget af, at det ser pænt og flot ud. Det kan du nemt sikre dig med 3 simple tips.

Få ordnet haven og udearealerne

Haven og udearealerne er det første, du og andre ser ved dit hus. Vil du derfor gerne skabe et godt indtryk og overskud, allerede inden du træder ind i dit hjem, kan du med fordel gøre noget ved udearealerne.

 

Få klippet græsset, plant blomster i krukker, find flotte havemøbler frem og tænd op i lanterner og lyskæder. Der skal meget få og simple ting til for, at dit hus udefra kommer til at ligne en million.

 

Får du så samtidig også en maler til at klare facaden, hvis den trænger, er det helt i top.

Få lyset ind i din bolig

Jo mere lys din bolig er, jo mere behageligt er det at opholde sig i den. Lyset kan du lukke ind på mange måder. Udskift de tunge gardiner med nogle lyse og lette af slagsen. Få malet væggene i en lys og lækker farve, der reflekterer lyset. Indret med lyse og varme tekstiler. Få naturlige elementer ind i indretningen.

 

Alt dette behøver ikke koste meget mere, end hvad malingen og malergrejet koster. For der findes mange billige og lækre ting i second hand butikker, genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Det behøver ikke være nyt for at blive flot.

Ryd op i dine ting og møbler

For mange ting i hjemmet giver en følelse af at være klemt inde. Derudover bidrager det også til stress og uoverskuelighed. Sådan skal det ikke gerne være at være hjemme. Sæt derfor en uge af til at få ryddet op i samtlige kroge, hjørner og skabe.

 

Du vil hurtigt opdage, at du har en del, som du slet ikke bruger. Den gode ting ved at rydde op er, at dit hjem ser flottere ud, det er mere rummeligt og energien er en helt anden.

 

Måske du endda kan komme af med rodebunken på bordet og i stedet få plads til en vase med blomster?

Du kan også blive inspireret af andre, du kan her læse om hvordan Michelle forvandlede sin bolig til en bolig der ligner en million, uden at det behøver koste en bondegård.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar