Der kan være flere forskellige grunde til, at man gerne vil have renoveret noget på sit hus, og der kan være flere forskellige ting at tage fat i. Måske er man lige flyttet ind i et ældre hus, som man gerne vil lave nogle ting om på. Måske har man bare boet et sted så længe, at der trænger til at blive renoveret. Noget af det, der både kan give huset et andet udtryk og spare penge på energiregningen, er udvendig efterisolering.

To-i-et renoveringsprojekt

Mange renoveringsprojekter udføres enten for at få noget til at se mere moderne ud eller for at energioptimere hjemmet. Der er dog også nogle projekter, hvor man kan komme til at sætte et nyt præg på sit hjem samtidig med, at man energioptimerer.

Et af disse typer projekter er f.eks. udvendig efterisolering, hvor huset til sidst kan ende med at have et andet udtryk og en anden farve, end inden man gik i gang. Besøg Sydjysk facade & energirenovering ApS, hvis du gerne vil blive klogere på de forskellige muligheder, der er ved udvendig efterisolering. Det er altså en renovering af høj kvalitet, der både får huset og energiregningen til at se godt ud.

Hvorfor vælge udvendig efterisolering?

Der findes flere forskellige måder at isolere sit hus på. Mange af dem er lettest at klare, når man bygger huset. Er der tale om et ældre hus fra en tid, hvor isoleringsteknologien ikke var så udviklet som nu, kan man dog også efterisolere på forskellige måder.

Man kan isolere flere steder i huset, og alt efter, hvad man skal have isoleret, eller hvilken slags mur, der er tale om, skal der forskellig slags isolering til. Hulmursisolering kan være en mulighed i nogle tilfælde. Er dette ikke en mulighed, er udvendig efterisolering dog også en god mulighed for at efterisolere en mur. Læs mere om udvendig efterisolering og få råd og vejledning hos en professionel, inden I lægger jer fast på, hvad der skal ske.

Efterisolering giver stor kvalitet for pengene. Det øger husets værdi, sparer beboerne penge på længere sigt og kan også være med til at øge livskvaliteten. Isoleringen kan mindske risikoen for skimmelsvamp, afhjælpe træk og være med til at lydisolere, hvis man f.eks. bor ud til en befærdet vej. Det er altså ikke nødvendigvis kun huset, der bliver bedre kvalitet, hvis man investerer i udvendig efterisolering.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar