Indretning i hjemmet

Mange mennesker vil gerne have et flot hus, der både falder i deres egen smag, men også imponerer besøgende gæster. Dette kan imidlertid være svært at få ideer til indretningen og realisere et smukt hus.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle tips til, hvordan du kan dekorere dit hus, så både du og dine gæster kan blive tilfredse og imponeret.

Hold vægfarverne lette og neutrale

Hold dig til farver som beige eller grå, især på første sal, hvor flow er vigtigt. Neutrale vægge giver dig den største dekorativfleksibilitet, så du nemt kan skifte tilbehør.

Hvis du har to små værelser ved siden af ​​hinanden, kan du male dem den samme neutrale farve, hvilket vil give den effekt, at værelserne føler sig større. Se på en malingsstrimmel og bevæg dig op eller ned i en skygge eller to for en subtil variation fra værelse til værelse.

Giv signalet ved hoveddøren

Hvis du vil have dit hus til at gøre et godt førsteindtryk, skal du male fordøren en sjov, sjov nuance såsom rød. En rød dør betyder “velkomst” for trætte rejsende i det tidlige Amerika, og på kirker repræsenterer det en sikker havn. Brugen af rød på din hoveddør giver derfor en rigtig stærk signalværdi.

To andre farver vinder fordel: orange og gul. Begge farver er forbundet med glæde og varme.

Brug det naturlige lys

Ideelt set skal vinduesbandager være funktionelle og elegante: Tænk, at de er parret med paneler i fuld længde.

Hvis dit værelse får meget sol, skal du vælge lyse farver, der ikke falmer. De mest anbefalede lette stoffer til paneler er blandinger af bomuld, linned og silke, fordi de har tendens til at hænge godt. Det naturlige lys vil sprede varme og glæde i lokalet og er en af de vigtigste ting, når det kommer til dekoration.

Prioriter soveværelset

Hjemmets vigtigste rum. En god seng giver god søvn, som er fundamentalt for et godt liv. Om du er til elevationsseng, kontinentalseng eller andet, gør ikke den store forskel – bare du finder en seng der passer til dig.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar