Du glædede dig til en skøn, ny have. Indrettet fra bunden, sådan som du gerne vil have det. Den perfekte græsplæne, hvor ungerne kan spille fodbold. Frugttræer, så du kunne komme i gang med at høste og sylte frugt sådan som du altid har drømt om. En skøn terrasse med udsigt over det hele. Og et skyggefuldt hjørne med to havestole, hvor I kan tage en kop kaffe, og have samtaler om livet.

Men nu er det gået i stå. For anlægsgartneren venter på at tømreren bliver færdig. Og de nye brosten, der skulle bruges til havegangen, er ikke kommet endnu. Hvordan skal du puste liv i projektet igen?

Brug den samme håndværker

Tag det roligt! Selvom håndværkerne alle sammen siger, at det er op til dig, så er du er jo ikke totalentreprenør. Og du skal jo også passe dit eget arbejde.

Heldigvis findes håndværkere, der dækker alle discipliner indenfor anlæg & entreprise, som er netop de discipliner, som du har brug for i dit haveprojekt.

Find den rådgiver, der er rigtig for dig

Først og fremmest har du brug for en håndværker, som du kan stole på. Som kan være din ven i projektet, og som ved, hvad et stort haveprojekt indebærer. De skal have prøvet det før, så de ikke er i tvivl om, hvad de skal gøre hvornår.

Samtidig er det vigtigt, at håndværksfirmaet har adgang til folk, der kan hjælpe dig med alle aspekter af dit haveprojekt. Så kan du få et samlet tilbud på hele opgaven. Og hvis der bliver problemer undervejs med koordination af de forskellige dele af projektet – f.eks. at tømreren skal arbejde før anlægsgartneren – så er det din håndværkers opgave at få redet trådene ud.

Hold møder undervejs i projektet

Selvom du ikke længere er projektansvarlig for dit haveprojekt, så skal du stadig vide, hvordan det går. Så hold statusmøder undervejs i projektet.

Du kan stille spørgsmål om, hvor langt projektet er fra at være færdig. Og hvis der er nogle ting, du undrer dig over, kan du spørge og få en forklaring.

I sådan et projekt træffes mange beslutninger undervejs, og det er i sidste ende din have, som det handler om. Så selvfølgelig skal du have at vide, hvordan det står til.

Og så kan du til slut glæde dig over, at du valgte den samme håndværker til at stå for alle dele af projektet. Du er kommet godt i mål, og kan nu nyde din drømmehave!

Categories:

Tags:

Comments are closed