De varme måneder betyder masser af dejlig solskin. I stedet for kun at solbade, så udnyt sollyset til at skabe energi til din bolig.

Hvad er solceller?

Solceller er moduler, som er koblet sammen på en hvid eller sort baggrund. De er lavet af glas, aluminium og krystallin, der opsuger solens varme og energi. Den energi, der produceres kan umiddelbart ikke bruges, som den er. Den skal omdannes til vekselstrøm, før den kan bruges i din bolig. Dette sker vha. en såkaldt inverter, som leder strømmen ind i boligen blandet med strøm fra det almindelige el-net. Den strøm du ikke bruger bliver ledt tilbage i el-nettet.

 

En bæredygtig energikilde

Solceller er en ekstra energikilde, som tilmed er bæredygtig. Derfor skal du investere i solceller. Bæredygtig og grøn energi er kommet mere i fokus de seneste år, og du gør noget godt for miljøet ved at have solceller. Derudover reducerer du også dit CO2-aftryk. Solceller skal bruge sollys for at skabe energi, og da solen ikke altid skinner, kan du ikke være 100% afhængig af det. Det er dog et fint supplement til den strøm, du allerede får fra el-nettet.

 

Installation af solceller

Solcellepanelet skal sidde på den side af taget, som vender mod solen. Installationstiden kan variere alt efter, hvilken type tag du har. Du kan købe komplette pakker med alt, hvad du behøver for at få velfungerende solceller. Hvis du ikke er kyndig, er det bedst at få håndværkere til at installere solcellerne. Du kan købe solcellerne alene eller købe ekstra tilbehør som for eksempel klemmer, ekstra batterier og tagkroge. Husk, at søge tilladelse og overholde de regler og love, som gælder på området.

 

En holdbar løsning

Selvom du skal bruge penge på at få solcellerne installeret, så er det en rigtig holdbar løsning, som betaler sig. Når du kan producere din egen energi, er der penge at spare på din elregning. Solceller kræver nemlig ikke nogen kompliceret teknik, og de skal heller ikke bruge en yderligere energikilde for at blive holdt i gang. Det er derfor en energikilde, som i høj grad er selvkørende.

 

Mangler du noget?

Nu har du gjort noget godt for miljøet. Hvorfor så ikke forkæle dig selv med det du går og mangler til resten af boligen? Det kan være nyt køkkenudstyr, en robotstøvsuger eller ting til din træning. Du kan købe dine nye musthaves her til en rigtig god pris.

 

 

 

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar