Er du ikke god til at spise godt med frugt, har vi her et par gode råd til dig, som kan hjælpe dig med at få mere frugt hver dag.

Vi har jo godt af at få mere frugt og grønt, og mange af os burde nok også spise lidt mere, end vi gør i dag.

3 tips til at spise godt med frugt

Savner du et par gode idéer til, hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv at komme i gang med at spise mere frugt, har vi her samlet tre helt konkrete tips til dig, som du kan kigge nærmere på, og som måske kan inspirere dig til at komme i gang med at spise noget grønnere.

Få en frugtkasse til døren

For det første kan du jo vælge at få en frugtkasse leveret lige til døren, hvis du har lyst til det. Det er der mange, der vælger at gøre, da de på den måde ikke skal ud og handle ind, hver gang de har lyst til noget frugt, og så har de hele tiden et godt lille lager med lækre frugter liggende derhjemme.

Og du skal ikke være bange for, at du ikke stadig sagtens kan spise økologisk, da du nemt kan finde økologiske frugtkasser, som stadig kan blive leveret på samme måde. Så det sætter ikke en stopper for den økologiske linje.

Høst frugter fra egen have

Hvis du har din egen have, er det jo også oplagt at vælge at høste frugter fra den. Det er klart, at det kommer til at tage noget tid, hvis du ikke allerede nu er i gang med sådan et projekt, men når du først får mulighed for at hente frugt fra egen have, kommer du virkelig til at sætte pris på det.

Derfor kan det også være godt at komme i gang med at så de første skud til det nu. Det vil du takke dig selv for senere – den dag hvor nu nemlig har mulighed for at høste frugten fra egen have.

Spis frugt som snacks når du er lækkersulten

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at udskifte dine usunde snacks med frugt i stedet for. På den måde kan du jo fx gøre det til en vane at spise et æble eller at tage en banan, når du lige er lækkersulten og har lyst til noget sødt.

Hvis du gør frugt til dine snacks i løbet af dagen, er det jo ingen sag for dig at komme i gang med at spise meget mere frugt fremover. Så er det jo dine nye snacks, og der er rigtig mange frugter, der sagtens kan klassificeres som snacks.

Categories:

Tags:

Comments are closed