Det kan være svært at indrette et kollegieværelse, fordi man ikke har særlig meget plads at gøre godt med. Derfor kan det være en god idé at læse en række råd, inden du begynder at indrette. Det kan du gøre her.

 

Sengen – find den rette størrelse

Det kan være fristende bare at finde en så lille seng som muligt, når man skal indrette sit kollegieværelse. Men det er langt fra altid det smarteste. Du skal også have plads til, at der kan være andre i sengen, hvis du f.eks. har en veninde, der skal på besøg og overnatte. En trekvartseng kan være den perfekte størrelse, fordi den lille er størrelsen mellem en dobbeltseng, der optager meget plads, og en enkeltmandsseng, hvor man knap nok har plads til at vende sig.

 

Opbevaring – tænk praktisk

Hvis du har mange ting, så skal du også have et sted, hvor du kan opbevare det. Det kan f.eks. være i bedrollers under sengen, eller det kan være på hylder, hvor du har sat kasser på. Begge dele kan være smart, fordi det ikke optager unødvendigt gulvplads.

 

Skoreol – til de mange sko

Hvis du har mange sko, så kan det være svært at få plads til på et lille kollegieværelse. Du kan med fordel vælge en skoreol, der passer ind i størrelsen. Den skal være stor nok til, at du kan opbevare alle dine sko derpå, samtidig med at den skal være lille nok til, at den ikke optager for meget plads. Det kan være svært at finde – men prøv!

 

Bord – til dig og gæster

Hvis du bor på kollegieværelse, så er det nok fordi, du er studerende. Derfor skal du også have et sted, hvor du kan sidde med dine bøger og læse. Det kan være smart at anskaffe sig et bord, der også kan slås ud til at være større, fordi man så også har plads til, at der kommer gæster på besøg. Du kan altid forsøge at klemme et par klap-sammen-stole ind i dit skab, så du hurtigt kan finde dem frem, når du får besøg.

 

Skab til tøj

Du har sikkert også en masse tøj, du skal have opbevaret et sted. Her kan det være en god idé at få et højt skab, fordi det optager plads opad i stedet for gulvplads, og det egner sig derfor perfekt til et kollegieværelse, hvor der ikke er særlig meget plads.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar