Dette indhold er sponsoreret.

Dit hjem er det sted, du skal kunne føle dig tryg. Det skal være det sted, hvor du kan koble af, samtidigt med at alverdens praktiske gøremål skal kunne lade sig gøre. Du har ligeledes mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din bolig. Det kan du gøre ved at indrette og dekorere den med de ting og møbler, du elsker og holder af. Men hvad gør du, hvis du har begrænset med plads?

Vi ser her på tre smarte møbler, du bør investere i for at få mest muligt ud af et lille hjem.

Sovesofaer er en unik 2-i-1-løsning

Når du ikke har alverden af plads, er et multifunktionelt møbel en rigtig god løsning. Uanset om din bolig er stor eller lille, er sengen naturligvis nødvendig i alle hjem, for her bruger vi en stor del af vores liv. Ligeledes ved du, at en sofa er rar at have. Her kobler du af, når du endelig kommer hjem fra dit arbejde eller studie. Men hvad gør du, hvis du kun har plads til enten sengen eller sofaen?

Du vælger naturligvis en sovesofa. At vælge blandt de mange sovesofaer behøver ikke at være et kompromis. De fleste sovesofaer i dag er nemlig fjedrede med såkaldte pocket-fjedre – præcis som en almindelig boksmadras er det. Hvis du ønsker et yderligere lag af komfort, kan du altid lægge en topmadras ovenpå, inden du skal sove.

På den måde har du en sofa om dagen og en seng om natten. Dermed kan du bare slappe af i den i de behagelige omgivelser i dit hjem – uanset hvilket tidspunkt på døgnet, der er tale om.

Du kan med fordel investere i en multifunktionel puf ved siden af. Den er både dekorativ i stuen og kan samtidig være praktisk at have, når du vil hvile fødderne, mens du sidder i sofaen. Når det bliver sengetid, kan den benyttes som et sengebord, hvor du kan f.eks. kan opbevare en god bog.

Brug ikke unødig plads på spisebordet

Hvis du har begrænset med plads, er der heller ingen grund til at have et stort spisebord, der fylder. Størstedelen af tiden bliver bordet alligevel ikke brugt til fulde. Et lille spisebord behøver dog ikke betyde, at du ikke kan invitere gæster over på middag.

Hvis du vælger et smart spisebord med udtræk, behøver det kun at opfylde hverdagens behov i en lille bolig, mens du stadig har muligheden for at invitere dine venner eller familiemedlemmer over til en hyggelig stund. Engang imellem er der nemlig behov for ekstra plads omkring spisebordet, men derfor behøver du ikke at vælge det største spisebord, hvis det betyder, at du ikke har megen anden plads i rummet.

Når du vælger funktionelle møbler, der kan fungere på flere måder, kan du med et kreativt sind indrette selv det mindste hjem.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar