gråt hus med nyt tag

Er du træt af din triste og brune græsplæne? Der er ikke noget værre end en græsplæne, som bare ikke vil se frisk og frodig ud, og det kan faktisk gøre rigtig meget ved det samlede indtryk af haven, hvis græsplænen ikke ser rigtig dejlig og grøn ud.

Derfor kan man godt gøre lidt ekstra ud af at passe og pleje græsplænen, så man skaber de bedste forudsætninger, for at den kan blive fin, frisk og grøn, som en græsplæne jo gerne skal være.

Her får du nogle gode råd til, hvad du kan gøre for at få en lækker græsplæne

Brug topdressing og opnå flotte resultater

Hvis du gerne vil have en flot, grøn og frodig græsplæne, er det ikke altid nok at lade regn og sol klare det hele. Nogle gange skal man også selv gøre noget, og det kan du f.eks. gøre ved at købe topdressing, som er et gødningsprodukt, man bruger i flere forskellige situationer.

Topdressing bruges eksempelvis når ens gamle græsplæne skal friskes op, når der skal anlægges en ny græsplæne, når der skal foregå udjævning af en ujævn græsplæne eller når man skal bekæmpe mos og skadedyr – så det er et produkt, som er brugbart i mange forskellige situationer med plænen.

Læs mere her om topdressing og find ud af, om det ikke godt kunne være en god løsning for at friske din triste græsplæne lidt op.

Pasning og plejning

Hvis du ikke har problemer med, at græsplænen er trist og brun, men derimod at den vokser alt for vildt og frit, handler det selvfølgelig om pasning og plejning.

Hvis græsset gror hurtigt og utæmmet, er det din opgave at sørger for, at det sker mere kontrolleret – i hvert fald hvis du er til det mere polerede udtryk. Så her gælder det altså om at hive græsslåmaskinen frem og give plænen en tur – i hvert fald en gang om ugen, måske mere hvis du godt kan lide det perfekte syn af nyslået græs.

Med en lækker græsplæne skal hele din have nok skinne.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar