Hvor meget strøm bruger et spabad? Dette er et spørgsmål, som mange mennesker har, især når de overvejer at købe en udendørs spa.

Vi vil guide dig i strømforbruget i spabade, de månedlige udgifter og hvordan du holder dem nede. Vi vil give dig en idé om, hvor meget det koster at holde et spabad kørende hver måned. Vi vil også give nogle tips til, hvordan du sparer strøm og holder dine energiregninger lave.

Hvor meget koster det at køre et spabad hver måned?

Lad os herefter tale om, hvor meget det koster at drive et spabad hver måned. Dette vil afhænge af prisen på elektricitet i dit område, samt hvor ofte du bruger dit spabad.

Hvis du for eksempel bor i et område med høje elpriser, og du bruger dit spabad en time hver dag, kan din månedlige regning være ret høj.

Bor du derimod i et område med lave elpriser, og du kun bruger dit spabad en time om ugen, bliver din månedlige elregning en hel del lavere.

Hvis du bruger dit spabad 3 til 5 gange om ugen, vil det ca. bruge mellem 1700 til 2800 KWh om året, svarende til 142 KWh til 234 KWh pr. måned.

Ved at følge nedenstående tips kan du hjælpe dig selv med at holde dine energiregninger i løbet af året lidt laverer end de ellers ville være, når du vælger at investerer i et spabad.

Nogle af de nyere udendørs spamodeller er dog mere energieffektive og bruger mindre strøm.

Hvad kan man gøre for at reducere strømforbruget?

Der er et par ting, du kan gøre for at reducere mængden af ​​strøm, som dit spabad bruger. Den ene er at sikre, at coveret er på, når du ikke bruger det.

Dette vil holde varmen inde og forhindre strømspild. En anden måde at reducerer strømforbruget i dit spabad, er at indstille temperaturen til en lavere indstilling. Dette vil bruge mindre strøm og stadig holde vandet varmt nok til, at du kan nyde det.

Derudover er det altid en god ide at stille spabadet i læ af huset eller hegn for at det får mindre vind. På den måde bliver spaen udsat for mindre vind og har derfor nemmere ved at holde på varmen.

Ydermere kan man med fordel stille spabadet på en hævet terrasse. På den måde står spabadet ikke direkte på jorden og bliver skånet for kulden der kommer fra jorden.

Derudover kan man efterisolere sit spabad. Men man kommer ikke udenom at det koster penge at have et spabad, så hvis man er så opmærksom på at spare 2-300 kr. om måneden på strømforbruget i spabadet. Er det måske ikke den rigtige investering for dig.

Men det er selvfølgelig op til den enkelte.

God fornøjelse med dit spabad og tak fordi du læste med!

 

Categories:

Tags:

Comments are closed