Hvis du har købt fundablokke til at bygge med, så kan det godt være, at du er kommet til at købe for mange. Det er også langt bedre, end hvis du havde købt for få, og det er en klassisk fejltagelse, man kan komme til at lave i forbindelse med et byggeprojekt. Men frygt ej – der er masser af ting, du kan bruge dine overskydende fundablokke til!

Til et råt look i hjemmet

Når du bygger møbler med fundablokke, kan de være med til at skabe et mere råt look i hjemmet. Den grå og matte beton kan være et flot modspil til dine fine pynteting eller dine andre minimalistiske møbler.

Det rå look vinder hjerter hos mange, og du kan være en af dem, der får glæde af fundablokke i hjemmet! Måske du faktisk får lyst til at købe ekstra fundablokke, hvis du kommer til at mangle nogle til dit næste byggeprojekt med fundablokke? Så kan du finde fundablokke her: fundablok.dk/.

Skoreol

En skoreol i forgangen er en af de ting, du kan vælge at bygge ud af dine fundablokke. Du kan placere fundablokkene vertikalt oven på hinanden, og så placere skoene inden i hullerne. Det kan være med til at skabe et råt look, allerede når man træder ind ad døren.

Boghylder

Du kan også vælge at bruge dine overskydende fundablokke til at bygge en bogreol. Her kan fundablokkene igen placeres horisontalt oven på hinanden og horisontalt ved siden af hinanden, mens du støber dem sammen med flydende beton. Bøgerne kommer til at få en rigtig flot placering i hjemmet, og det kan være et råt og tungt møbel, der giver en særlig ro i hjemmet.

Havemure

Det kan også være, du gerne vil bygge med dine fundablokke udenfor. Så kan du vælge at bygge en havemur. Denne kan være i stedet for stakit, men den kan også stå i baghaven, hvor du kan placere blomster i hullerne. Modspillet mellem de fine, farverige blomster og den rå, matte beton, kan give en enorm god harmoni til haven. Og så kan beton jo også holde til udevejr, fordi det er så slidstærkt, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt din havemur holder – for det kommer den til at gøre, når du bygger den i beton!

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar