Så skal der festes – måske du sammen med familie og venner vil fejre din fødselsdag eller dit barns studenter afslutning. Anledningerne til at feste sammen kan være mange, så forkæl dig selv og dem du holder af med et brag af en fest. Festen for teenageren kan eksempelvis fejres en varm sommerdag med masser af kolde og farverige slushice, som helt sikkert er et hit i varmen. Den runde fødselsdag, hvor både børn og voksne er samlet, kan blandt andet byde på leg i hoppeborg og friske velduftende popcorn.

Forkæl dine gæster med lækker softice

Måske har du sammen med et familiemedlem besluttet, at I slår jeres fødselsdage sammen til en stor fest, hvor I udover hele familien også har inviteret alle vennerne, små og store. I skal fejres i sommerhalvåret, så chancen for sol og varme er stor – hvad med at forkæle jer selv og alle gæsterne med lækker softice. Ved Softicemaskine leje kan I løbene under festen nyde flødeis, som er lavet af rene råvarer og af bedste kvalitet. I kan også gøre det endnu mere festligt med forskellige slags toppings til isen, der er helt sikkert noget for en hver smag. Så lad festen begynde.

Festen børnene aldrig vil glemme

Så er det aftalt, klassefesten for børnene skal være en af de store i år. Så hvorfor ikke leje en hoppeborg til dagens store begivenhed? Det brede udvalg gør at, der helt sikkert er en, som passer lige præcis til jeres arrangement. Hoppeborgene opfylder de nationale og internationale kvalitet og sikkerhedskrav, så I kan nyde dagen uden bekymringer. Børnene vil helt sikkert nyde masser af sjov og leg i timevis i borgene og mon ikke nogle af de voksne også vil nyde en enkelt hoppe tur.

Lille, midt i mellem eller stor – festen for alle

Er tiden kommet til en hyggelig byfest i lokalsamfundet eller måske en havefest? Så kan du eksempelvis foreslå I sammen lejer en candyfloss maskine, så alle kan nyde lækre, farverige og luftige candyfloss. Eller måske der også skal tilbydes velsmagende kvalitetsøl fra fadølsanlægget under maden. I kan eksempelvis opbevare al maden i en køletrailer, så I er sikret at alle jeres råvarer kan holde sig friske. Mulighederne for at holde et uforglemmeligt arrangement for alle aldre er uanede og det store udvalg af festudstyr gør det muligt, at holde lige præcis jeres drømme fest.

Categories:

Tags:

Comments are closed